Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Yhtenäisen mentaliteetin yhdistelmää ei ole
13 Sep

Yhtenäisen mentaliteetin yhdistelmää ei ole

Kukaan ei olisi voinut kuvitella, että he olivat kerran FC Barcelonan kaksi päähyökkääjää, mutta nyt he ovat jääneet Paris Saint-Germain -pelaajan Kylian Mbappén tueksi. Lionel Messi ja Neymar vaalivat aikaa pelata uudelleen samassa pelipaidat jalkapallo, joten he eivät miettineet liikaa voittoja ja tappioita. Vaikka monet Paris Saint-Germainin pelaajat syöttävät edelleen pallon Kylian Mbappélle, Neymar ei syytä joukkuetovereitaan. Tärkeintä on joukkueen voitto, koska henkilökohtaiset tilastot eivät ole niin tärkeitä Lionel Messille ja Neymarille nyt.

Lionel Messi on sopeutunut Ligue 1 -järjestelmään vuoden jälkeen, ja hänellä on ollut useita erinomaisia ​​suorituksia uudella kaudella. Lionel Messin suurin etu on hänen supervahvat syöttötaitonsa, harvat pystyvät sieppaamaan hänen syötteitään. Itse asiassa näistä muutamasta pelistä jokainen ymmärtää selvästi, että Lionel Messin vahvuus ei ole heikentynyt, mutta hän ei ole löytänyt sopivaa joukkuetoveria.

Kylian Mbappé ei koskaan korvaa Luis Suárezia, koska heidän mentaliteettinsa on täysin erilainen. Näiden kolmen samanaikaisesti Paris Saint-Germain pelipaita pukeutuneen pelaajan kokoonpano on hyvin samanlainen kuin FC Barcelonan kolme tuolloin hyökkääjää, mutta Kylian Mbappélla ei ollut mentaliteettia omistautua joukkuetovereilleen. Kukaan ei voi muuttaa jonkun mieltä, Lionel Messi ja Neymar eivät voi muuttaa Kylian Mbappén mieltä. Kylian Mbappé ei voi pakottaa jokaista joukkuetoveriaan yhteistyöhön, joten tämä on Paris Saint-Germainin suurin ongelma tällä kaudella.

Katsotuimmat tuotteet