Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Vinícius Júnior ei vieläkään pysty saavuttamaan tasaista suorituskykyä
19 Jan

Vinícius Júnior ei vieläkään pysty saavuttamaan tasaista suorituskykyä

Vuonna 2024 Vinícius Júnior juuri toipui ja kilpaili, mutta kohtasi eri tilanteita kahdessa pelissä. Espanjan Super Cupin finaalissa Vinícius Júnior sinetöi voiton kolmella maalilla. Tuossa finaalissa Vinícius Júniorista tuli pelin paras pelaaja, ja se oli myös hänen kriittisin hetki nro 7 -pelipaidat jalkapallo jälkeen. Viimeisen kahden vuoden aikana Real Madrid on kamppaillut sen kanssa, hankkiiko Mbappen hyökkääjäksi. Alun perin ajateltiin, että kun Vinícius Júnior pystyi suoriutumaan hyvin, joukkue ei halunnut käyttää valtavia summia muiden pelaajien hankkimiseen.

Vain viikossa ihmiset eivät odottaneet Vinícius Júniorin tilanteen muuttuneen. Copa del Reyn 1/8-finaalissa Atlético de Madrid pudotti Real Madridin, ja Vinícius Júniorista tuli suurin syntinen. Jokainen Real Madridin pelaaja luultavasti luuli, että joukkuetoveri Vinícius Júnior olisi paras maalintekijä, joten he kaikki syötivät pallon hänelle. Tässä pelissä Vinícius Júnior pelasi 120 minuuttia ja oli pelin korkein sekä laukaus- että tiputusyrityksissä.

Vinícius Júnior menetti oikean 32 kertaa, eikä hänellä ollut hyvä ajoitus. Pelin jälkeen Vinícius Júnior lähti riisumatta Real Madrid pelipaita, eikä hän voinut päästää irti pitkään aikaan. Vinícius Júnior on pelannut tällä kaudella Real Madridissa 17 ottelua, joissa hän on tehnyt 9 maalia ja antanut 3 maalia. Voiko Vinícius Júniorista tulla hyödyllinen hyökkääjä Real Madridille? Milloin hänen voimansa tasaantuu?

Katsotuimmat tuotteet