Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Viime vuosina useiden Manchester Unitedin valmentajien näkemys on liian kapea
06 Jan

Viime vuosina useiden Manchester Unitedin valmentajien näkemys on liian kapea

Erottelevatko pelaajat todella, mikä joukkue heille sopii? Ralf Rangnick päätti silti olla käyttämättä Donny Van De Beekiä. Ralf Rangnickin syynä on se, että Donny Van De Beek ei sovellu Valioliigaan eikä hän käytä liikaa aikaa tämän pelaajan harjoitteluun. Aiemmin valmentaja oli tosissaan treenannut jokaisen pelaajan kasvua, mutta nyt valmentaja toivoo, että pelaajat ovat alussa itsevalmennettuja ja valmentajan tarvitsee vain laittaa ne pelipaidat jalkapallo kilpaillakseen. Jos pelaajat kohtaavat tällaisen valmentajan, heidän kehitystilansa tulee hyvin pieneksi.

Jokaisen pelaajan menestys on erottamaton erinomaisesta valmennuksesta, mutta nyt monien pelaajien on vaikea tavata välittävää valmentajaa. Aiemmin Ole Gunnar Solskjær hylkäsi joukon merkittäviä nuoria pelaajia Manchester Unitedista, mutta Ralf Rangnick ei ole muuttanut tilannetta virkaan astuttuaan. Nyt suuri määrä nuoria pelaajia on siinä tapauksessa, että lähtee joukkueesta, heillä ei ole kärsivällisyyttä pukeutua Manchester United pelipaita istuen penkillä odottamassa esiintymistä.

Tässä maailmassa kaikki palkitaan. Viime vuosina Manchester United ei ole menestynyt hyvin pelaajien säilyttämisessä. Ennen kuin Manchester United halusi pitää Paul Pogban, joukkue vaihtoi monia loistavia pelaajia lähtemään. Nyt Manchester United on hylännyt monia nuoria hyökkääjiä CRISTIANO RONALDO:n vuoksi. Tämän ratkaisemattoman päätöksen vuoksi Manchester Unitedin vuosien ennätys ei koskaan parane. Manchester United voi viitata Bayern Münchenin valintaan vanhojen ja nuorten pelaajien välillä. He eivät yleensä yritä pitää vanhoja pelaajia, vaan tekevät kaikkensa antaakseen nuorille pelaajille tilaa. Niille pelaajille, jotka eivät ole samassa sydämessä Bayern Münchenin kanssa, joukkue ei yleensä päätä jäädä, vaan vaihtaa suoraan.

Katsotuimmat tuotteet