Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Valioliiga Chelsea - Manchester City
25 Sep

Valioliiga Chelsea - Manchester City

Valioliigassa 2021-2022 Chelsea, Liverpool ja Manchester United tekivät kaikki 13 pistettä viidellä kierroksella. Kaikki kolme joukkuetta ovat voittaneet neljä peliä ja tasan. Chelsea ja Liverpool saivat molemmat maalin. Chelsea on väliaikaisesti Valioliigan ensimmäisellä sijalla, ja heidän vastustajansa seuraavassa pelissä on Manchester City.

Chelsea ja Manchester City tapasivat viimeksi UEFA: n Mestarien liigan finaalissa. Miten ne päättyvät tällä kertaa Valioliigassa? Kevin De Bruyne odottaa innolla tämän pelin alkua. Hänet vaihdettiin viimeisen pelin puolivälissä silmänvamman vuoksi. UEFA: n Mestarien liigan finaalin tappio oli suuri isku Kevin De Bruynelle, joka näki pokaalin edessään, mutta menetti tilaisuuden.

Viime vuosina Kevin De Bruyne pelipaita on ollut fanien rakastama ympäri maailmaa, ja hänen erinomainen esityksensä on valloittanut jokaisen yleisön sydämen. Kevin De Bruyne toivoo kovasti pukeutuvansa Manchester City pelipaita voittaakseen Mestarien liigan pokaalin, mutta valitettavasti joukkue on hävinnyt välierissä yhä uudelleen. Chelsean kokonaisvoima uudella kaudella on parempi ja vakaampi kuin viime kaudella, joten Manchester Cityn ei ole helppo voittaa peli.

Katsotuimmat tuotteet