Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tällä kertaa Manchester City ei antanut Paris Saint-Germainin voittaa peliä uudelleen
25 Nov

Tällä kertaa Manchester City ei antanut Paris Saint-Germainin voittaa peliä uudelleen

Siitä lähtien, kun huhuttiin, että Raheem Sterlingistä tulee Manchester Cityn kauppapelaaja, hänen suorituksensa näissä peleissä on tullut yhä upeammaksi. Kun Raheem Sterling liittyi Manchester Cityyn korkealla palkalla, on sääli, että hänen suorituksensa on ollut erittäin epävakaa viime vuosina. Fanit antoivat hänelle myös lempinimen "Happy Football", ja kaikki jättivät huomiotta hänen esiintymisensä Manchester City pelipaita.

Tämän kauden pelissä Manchester Cityn hyökkääjät Raheem Sterling ja Gabriel Jesus ovat parantaneet suorituskykyään ja ovat kumpikin nousseet Mestarien liigan maalintekijälistalla 30. sijalle. Jos Manchester Cityn hyökkääjät voivat pelata tasaisesti, heidän mahdollisuutensa voittaa tällä kaudella ovat vielä suuremmat. Paris Saint-Germain hävisi lopulta Manchester Citylle 1-2. Vielä ei tiedetä, selviytyvätkö he pudotuspeleihin tällä kaudella.

Paris Saint-Germainin esitys tällä kaudella pettyi silti kaikkiin. He eivät pelanneet mitään loistavia pelejä. Kylian Mbappén, Neymarin ja Lionel Messin kolmikko ei toiminut. Heillä kaikilla näytti olevan Paris Saint-Germain pelipaita, mutta heiltä puuttui hiljainen ymmärrys yhteistyöstä. Paris Saint-Germainilla on nyt vahva joukkue pelaajia, mutta miten he integroituvat ollakseen tehokkaita?

Katsotuimmat tuotteet