Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tällä kaudella CRISTIANO RONALDO on täynnä verta ja palasi peliin
13 Oct

Tällä kaudella CRISTIANO RONALDO on täynnä verta ja palasi peliin

Tällä kaudella CRISTIANO RONALDO todella paranee ja paranee. Hän teki jälleen kaksi maalia yhdessä ottelussa maajoukkueessa. Itseluottamuksensa saanut CRISTIANO RONALDO oli täynnä energiaa. Hän kiitti Alexander Chapman Fergusonia tunnustuksesta. Olipa CRISTIANO RONALDO tällä kaudella Manchester United pelipaita tai Portugali pelipaita, hänen suorituksensa on erittäin hyvä. Yleisö näytti näkevän upouuden ja täynnä voimaa CRISTIANO RONALDOa, mitä läpimurtoja hän tekee tällä kaudella.

Tässä pelissä CRISTIANO RONALDO toisti piikkitempun, mutta valitettavasti vastustajan maalivahti pysäytti hänet. 36-vuotiaan CRISTIANO RONALDON vahvuus ei vähentynyt. Kaikilla oli onni nähdä tämä upea peli. Lopulta Portugali voitti Luxemburgin 5-0, ja pelaajat omaksuivat onnellisesti. Vuoden 2022 MM -kisoilla on suuri merkitys monille noin 35 -vuotiaille pelaajille. CRISTIANO RONALDO tulee varmasti suorittamaan hyvin tämän sodan loppuunsaattamiseksi.

Tällä Euroopan MM -karsintojen kierroksella monet erinomaiset joukkueet voittivat vastustajansa korkeilla pisteillä ja nollalla kirjaimella. Alankomaat voitti Gibraltarin 6-0, Saksa voitti Pohjois-Makedonian 4-0, Sveitsi voitti Liettuan 4-0 ja niin edelleen. Millaisia ​​jännittäviä pelejä vuoden 2022 MM -kisat tuovat kaikille? Fanit ympäri maailmaa odottavat tätä hetkeä.

Katsotuimmat tuotteet