Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Suurin osa Real Madridin pelaajista on mukana MM-kisoissa
20 Sep

Suurin osa Real Madridin pelaajista on mukana MM-kisoissa

Monet luulisivat, että Real Madridin kyky voittaa Mestarien liiga viime kaudella riippui tuurista. Mutta kun ihmiset katsoivat Real Madridin suoritusta tällä kaudella, he todella tunnistivat tämän joukkueen vahvuuden. Tällä hetkellä vain Real Madridilla on ennätys kaikista tämän kauden viiden suurimman jalkapalloliigan voitoista. Näistä nuorista pelaajista on nopeasti tullut joukkueen päävoima Carlo Ancelottin valmennuksessa viimeisen kahden vuoden aikana. Kaikkien täytyy ihailla Carlo Ancelottin valmennuskykyä, hän voi aina hyödyntää pelaajien mahdollista räjähtävyyttä.

Tämän vuoden MM-kisat ovat erittäin jännittäviä monille jalkapalloilijoille, ja useimmat Real Madridin pelaajat joutuvat kohtaamaan maajoukkueen käyttöönoton. La Ligan ottelut keskeytetään marraskuun 10. päivän jälkeen, jolloin pelaajat riisuvat Real Madrid pelipaita ja lähtevät eri tavoin liittyäkseen uuteen maajoukkueeseen. Suurin osa tämän ryhmän pelaajista on pukeutunut Espanja pelipaita, ja he edustavat myös Real Madridin asemaa maassa.

Real Madridin tämän kauden erottuvat hyökkääjät, brasilialaiset Vinícius Júnior ja Rodrygo Goes, ovat menestyneet loistaviksi kolmen vuoden joukkueen jälkeen. Sekä Vinícius Júnior että Rodrygo Goes odottavat innolla Brasilia pelipaita pukemista MM-kisoihin, heidän ensimmäiseen MM-kisoihin. Sekä Vinícius Júnior että Rodrygo Goes liittyivät virallisesti maajoukkueeseen vuonna 2019, ja Brasilia on edelleen joukkue, joka voittaa maailmanmestaruuden tällä kaudella.

Katsotuimmat tuotteet