Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Runsas sade aiheutti Inter Milanin häviämisen monista peleistä
10 Dec

Runsas sade aiheutti Inter Milanin häviämisen monista peleistä

Kaatosade sai Milanon jäähyväiset Mestarien liigan peliin, ja myös valmentaja Antonio Conte joutuu erottamaan. Viime vuonna yleisö ajatteli, että Antonio Conte antaisi Inter Milanille uutta toivoa, mutta vuoden kuluttua joukkue huononi ja huononi. Suurin osa Inter Milanin sopimuksista on vanhoja pelaajia, joten pelaajien fyysisessä kunnossa ei ole mitään suurta etua. Mestarien liigan joukkueen lopputulos asettaa valmentaja Antonio Conten painostamaan julkista mielipidettä.

Inter Milanin 0-0-tasapelissä Shakhtar Donetskin kanssa pelaajat pelasivat todella huonosti. Ehkä sateen takia näkymän Inter Milan-pelaajat tekivät monia vakavia virheitä. Lautaro Martínez on myös taantunut viimeisissä peleissä, lyömällä toistuvasti maalipylvästä, kun hän teki maalin ja epäonnistui. Inter Milan pelipaita eivät enää näy Mestarien liigan välierissä tällä kaudella, ja monet fanit katuvat sitä.

Pelin jälkeen sade satoi edelleen ja Inter Milanin pelaajat seisoivat edelleen kentällä. He katsoivat surullisesti tätä jalkapallokenttää ja antoivat sateen hiljaa kastaa pelipaidat jalkapallo. Niin kauan kuin Inter Milan voittaa tämän pelin, he pääsevät Mestarien liigaan tai UEFA Cupiin, mutta he menettävät paljon mahdollisuuksia.

Katsotuimmat tuotteet