Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Romelu Lukakun alhainen EQ-suorituskyky ärsyttää faneja
03 Jan

Romelu Lukakun alhainen EQ-suorituskyky ärsyttää faneja

Ennen kaikki luulivat, että Romelu Lukakun EQ oli noussut korkeammalle Antonio Conten ohjauksessa, mutta tämän haastattelun jälkeen hän osoitti silti matalaa EQ-suorituskykyä. Romelu Lukaku on itse asiassa pukenut Chelsea pelipaita, joten hänen ei tarvitse ajatella muistelemaan päiviään Inter Milanissa. Loppujen lopuksi, jos Inter Milan todella arvostaa Romelu Lukakua niin paljon, joukkue ei myy häntä Chelsealle. Romelu Lukaku ei vieläkään pysty erottamaan asemaansa, hänet on määrä viivyttää tunneälyn takia urallaan.

Chelsea pelasi viisi peräkkäistä ottelua joulukuussa 2021, mikä johti 10 pisteen eroon Manchester Cityn pisteisiin. Tämän kuun puolivälissä Chelsea joutuu vielä kohtaamaan tilanteen, jossa useat pelaajat ovat loukkaantuneet eivätkä pysty jatkamaan peliä. Thomas Tuchel yrittää myös parhaansa ratkaistakseen pelaajan ongelmia. Juuri sillä hetkellä tänä kesänä korkeat hinnat allekirjoittanut Romelu Lukaku herätti henkilökohtaisia ​​tunteita. Hän halusi pukea jälleen Inter Milan pelipaita pelatakseen Serie A:ssa.

Romelu Lukakun epälojaali asenne on herättänyt tyytymättömyyttä monissa faneissa, ja he vihaavat eniten tällaista puolimielistä pelaajaa. Romelu Lukaku, joka työskenteli edelleen kovasti Chelsean parissa viimeiset kaksi kuukautta, onko hänen mentaliteettinsa muuttunut tässä kuussa? Johtuuko siitä, että Manchester City ohitti Chelsean ja he eivät ehkä pysty voittamaan Valioliigan mestaruutta, haluaako Romelu Lukaku jättää joukkueen? Koska Inter Milan on edelleen Serie A:n ykkönen, haluaako Romelu Lukaku lisää mestaruutta?

Katsotuimmat tuotteet