Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Robert Lewandowski ja Thomas Müller tapasivat FC Bayern Münchenissä
22 Mar

Robert Lewandowski ja Thomas Müller tapasivat FC Bayern Münchenissä

Tällä kaudella FC Bayern München saavutti edelleen erittäin hyviä tuloksia kaikissa kilpailuissa. Joukkueen vakaa suorituskyky herätti useampien fanien luottamuksen. Monet katsojat ovat nyt rakastaneet punaista Bayern München pelipaita Robert Lewandowskin erinomaisen suorituskyvyn takia. Tällä kaudella Robert Lewandowski mursi jälleen Bundesliigan ja teki 35 maalia. Hän teki keskimäärin yhden maalin jokaisessa pelissä. Tätä vaikutusta monet pelaajat eivät voi saavuttaa, mutta Robert Lewandowski teki sen 32-vuotiaana.

Kun Robert Lewandowski oli saanut erinomaiset henkilötiedot, hän oli kiitollinen joukkuetoverilleen Thomas Müllerille omistautumisestaan. Thomas Müller omistautui epäitsekkäästi kaikesta voimastaan ​​FC Bayern Münchenille. Hän ei välittänyt siitä, kuinka paljon henkilökohtaisia ​​tietoja hänellä oli, ja hän upposi täysin joukkueen voittoon. Robert Lewandowski liittyi FC Bayern Müncheniin vuonna 2014. Hän tunsi olonsa hyvin kun tapasi ensimmäisen kerran Thomas Müllerin. Thomas Müller on henkilö, joka ei puhu paljon, mutta hänen sinnikkyytensä selittää rakkautensa ja omistautumisensa jalkapalloon.

Robert Lewandowski on onnekas voidessaan käyttää samaa pelipaidat jalkapallo kuin Thomas Müller. Ilman joukkuetovereiden omistautumista ja kovaa työtä hänen on vaikea saavuttaa nykyisiä tuloksia. FC Bayern Münchenin kaikkien pelaajien nykyinen vahvuus on erittäin vakaa, he pyrkivät voittamaan Mestarien liigan uudelleen. FC Bayern Münchenin vastustaja seuraavalla kierroksella on Paris Saint-Germain, ja kaksi viime kauden finaaliin pääsnyä joukkuetta kohtaavat jälleen.

Katsotuimmat tuotteet