Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Real Madridin kaksi korkeapalkkaista pelaajaa
20 Nov

Real Madridin kaksi korkeapalkkaista pelaajaa

Tällä hetkellä Real Madridissa on toinen pelaaja, jolla on valtava palkka ja joka ei ole pelannut montaa peliä. Hän on Eden Hazard. Real Madrid aikoo myydä Eden Hazardin talvisopimuksissa, mutta pelaajat eivät suostuneet joukkueen järjestelyyn. Nyt Real Madridin kahdesta parhaiten palkatusta pelaajasta on tullut hyödyttömiä kykyjä, ja he ovat molemmat valmiita pysymään joukkueessa eivätkä lähtemään. Sekä Eden Hazard että Gareth Bale liittyivät Real Madridiin yli 100 miljoonalla eurolla aiemmin, mutta miksi he molemmat ovat näin?

Sen jälkeen kun Eden Hazard pukeutui Real Madrid pelipaita, hänen suorituskykynsä on laskenut merkittävästi ja hänen ruumiinsa on ollut toipumassa. Kaksi vuotta myöhemmin Eden Hazard teki vain 4 maalia 37 ottelussa Real Madridissa. Verrattuna Eden Hazardin suoritukseen Lille OSC:ssä ja Chelseassa, hänen suorituksensa Real Madridissa on todella kauhea. Eden Hazardista on nyt tullut toinen taakka, josta Real Madrid ei voi päästä eroon. Jos joukkue haluaa rakentaa uudelleen, heidän on ensin puututtava näiden korkeapalkkaisten pelaajien kanssa.

Gareth Bale on lähes lopussa laina-ajasta Tottenham Hotspurille, ja hänen on ehkä palattava Real Madridiin. Sen jälkeen kun Gareth Bale pukeutui Tottenham Hotspur pelipaita, hänen mentaliteettinsa on parantunut paljon, mutta hänen vahvuuttaan ei todellakaan voi verrata aikaisempaan. Gareth Balen nykyisten kykyjen edessä Tottenham Hotspur ei enää harkitse hänen ideansa ostamista. Gareth Balella on viimeinen vuosi sopimustaan ​​Real Madridin kanssa. Aikooko hän jatkossakin valita jalkapallouransa?

Katsotuimmat tuotteet