Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Real Madrid käyttää taas vaaleanpunaista Jerseyä
03 Jun

Real Madrid käyttää taas vaaleanpunaista Jerseyä

Real Madridin seuraavan kauden kotipaita on julkaistu, päävärinä valkoinen ja koristevärinä vaaleanpunainen. Real Madrid pelipaita on erityinen merkitys joka kerta, kun se vaihdetaan, tällä kertaa se edustaa kyvyn paranemista. Real Madrid -kulttuuri on vaikuttanut jalkapallofanien sukupolviin, joten pelipaidat jalkapallo-ostamisesta on tullut monien joukkuetta seuraavien ihmisten symboli.

Aikojen kehityksen myötä jalkapallo peliasut ei ole vain urheiluvaate, vaan myös heijastus ihmisten pyrkimisestä mukavaan elämään. Se on ihmisten suunnittelema täydellisillä viivoilla ja kirkkailla värimalleilla, mikä tekee siitä muodikkaan muotimekan. Real Madrid käyttää tällä kertaa vaaleanpunaista koristeena hihassa ja vyötärössä, mikä on suositumpaa naisten keskuudessa.

Vaaleanpunaisilla neuleilla ei ole paljon joukkueita, ja suurin osa niistä on suunniteltu miehille. Siksi naisten peliesineiden myyntimäärät ovat suhteellisen pienet, pääosin lasten ja miesten. Tuleeko Real Madridin New Jerseyssä onnea pelaajille?

Katsotuimmat tuotteet