Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Real Betis ei voita Real Madridia tehdäkseen ennätyksen
06 Sep

Real Betis ei voita Real Madridia tehdäkseen ennätyksen

Kun Real Madrid voitti Real Betisin 2-1, La Ligassa on enää yksi joukkue jäljellä. Real Betis putosi epäonnistumisen jälkeen toisesta neljänneksi. Real Madridin kaksi nuorta brasilialaista teki maalin, ja Aurélien Tchouaméni pelasi erityisen hyvän pelin tässä pelissä. Viimeisen kolmen vuoden aikana Real Madridin huonoin sopimus on ollut Eden Hazard, muuten muiden sopimuksen allekirjoittaneiden pelaajien suorituskyky on ollut suhteellisen vakaa.

Neljän La Ligan kierroksen jälkeen Real Madridin vahvuus uudella kaudella on edelleen vahva. Vaikka Real Madrid päästi tänä kesänä irti useista vanhoista pelaajista ja hankki mukaan vain kaksi puolustajaa, joukkueen kokonaisvahvuus näyttää vahvemmalta. Aurélien Tchouaméni ja Antonio Rüdiger ovat pysyneet vakaina Real Madrid pelipaita lähtien ilman haittavaikutuksia. Real Madridin uusi nuorten hyökkääjien sukupolvi on perinyt vanhojen pelaajien taidot, ja heistä tulee joukkueen edullinen maalintekijä.

Real Betis hävisi ensimmäisen tappionsa Real Madridille tällä kaudella, ja heidän on vastattava Villarrealin seuraavassa pelissä. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä kolmantena ja neljännenä, ja jos Real Betis häviää uudelleen, ne putoavat todennäköisesti suoraan neljän parhaan joukosta. Real Betis kohtaa seuraavaksi Eurooppa-liigan aikataulun, onko pelaajilla energiaa pysyä hyvässä kunnossa? Tämä Real Betis pelipaita ei ole vieläkään rikkonut Real Madridin ennätystä. Millainen mentaliteetti tällä tappiolla on heille?

Katsotuimmat tuotteet