Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Ranska ei silti antanut Suomelle mahdollisuutta etenemiseen
17 Nov

Ranska ei silti antanut Suomelle mahdollisuutta etenemiseen

Ranska voitti Suomen 2-0 loppuottelussa, Kylian Mbappé ja Karim Benzema tekivät jälleen maalin. Ranska teki 18 pistettä MM-karsinnoissa. Joukkueella on 5 voittoa ja 3 tasapeliä säilyttääkseen lyömättömän ennätyksen. Karim Benzema ja Kylian Mbappé pelasivat erittäin hyvin näissä kahdessa viimeisessä pelissä. Heidän komea ulkonäkönsä Ranska pelipaita jää aina yleisön mieleen.

Tänä vuonna Ranskan huono suoritus tärkeässä Euroopan Cup-ottelussa putosi varhain. Yleisö ihmetteli, voidaanko joukkueen nykyinen hyvä kunto säilyttää ensi vuoden MM-kisoihin asti. Suomi hävisi pudotuspelit yhdellä pisteellä ja jätti hyvästit vuoden 2022 MM-kisoihin. Tässä pelissä kaikki Suomen pelaajat tekivät lujasti töitä voittaakseen pelin, mutta valitettavasti he hävisivät vastustajansa pelin toisella puoliskolla. Suomi pelipaita ykkös pukeutunut maalivahti Lukáš Hrádecký teki niin lujasti töitä puolustaakseen joukkueen viimeistä maalia, joten hän tunsi olonsa erittäin surulliseksi hävittyään pelin.

Ensimmäisen puoliajan päätyttyä Suomi tai Ranska eivät tehneet maalia. Harmi, että Ranska ei silti aikonut antaa Suomen voittaa peliä. He korvasivat päähyökkääjät Karim Benzeman ja Kingsley Comanin pelin 56 minuutin aikana. Tämän kierroksen Ranskan joukkue teki myös Karim Benzeman ja Kylian Mbappén hiljaisella yhteistyöllä. Jos Ranska tasaa tai häviää tässä pelissä, Suomella on vielä mahdollisuus päästä MM-kisoihin.

Katsotuimmat tuotteet