Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Pierre-Emerick Aubameyang palasi Valioliigaan
03 Sep

Pierre-Emerick Aubameyang palasi Valioliigaan

Pierre-Emerick Aubameyang ei olisi voinut kuvitella, että puolen vuoden sisällä hän palaisi jälleen Valioliigaan. FC Barcelona teki sopimuksen Chelsean kanssa kauppakampanjan viime hetkellä, ja he myivät Pierre-Emerick Aubameyangin. Pierre-Emerick Aubameyang tunsi surua katsoessaan tuota Barcelona pelipaita. Hän työskenteli niin kovasti joukkueen voittamiseksi, mutta valitettavasti häntä ei lopulta tunnistettu.

Pierre-Emerick Aubameyang, joka liittyi FC Barcelonaan ilmaiseksi, myi lopulta hyvällä hinnalla ja jätti joukkueen ärtyneenä hymyillen. Pierre-Emerick Aubameyangilla ei ollut enää vaihtoehtoja, ja hän otti onnellisena Chelsea pelipaita nro 9. Kukaan ei uskaltanut käyttää nro 9 -pelipaidat jalkapallo. He kaikki tunsivat, että numerolla oli kirous. Mutta Pierre-Emerick Aubameyang tuntee olleensa epäonninen, eikä hän pelkää kirouksen lankeamista uudelleen.

Pierre-Emerick Aubameyangin avulla FC Barcelona onnistui etenemään viime kaudella La Ligassa toiseksi. Mutta miksi FC Barcelona on edelleen haluton pitämään Pierre-Emerick Aubameyangia ja vaatii vaihtamaan hänet rahallisiin etuihin. Pierre-Emerick Aubameyang muisteli, että Arsenal potkaisi hänet ulos, ja hän ei voinut olla tuntematta, että FC Barcelona oli vieläkin häikäilemätön. Arsenal joutui irtisanomaan Pierre-Emerick Aubameyangin huonon suorituskyvyn ja korkeiden palkkojen vuoksi, mutta FC Barcelona päätti luovuttaa voiton vuoksi, kun hänellä meni hyvin.

Katsotuimmat tuotteet