Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Philippe Coutinho jättää FC Barcelonan leveästi hymyillen
12 Jan

Philippe Coutinho jättää FC Barcelonan leveästi hymyillen

Philippe Coutinhon on kuitenkin lähdettävä FC Barcelonasta, ikään kuin hän ei koskaan kuuluisi joukkueeseen. Riippumatta siitä, minkä valmentajan FC Barcelona korvaa, Philippe Coutinho ei saa mahdollisuutta tulla uudelleen käyttöön. Mikä on syy tähän loppumiseen, Philippe Coutinho ei itse tiedä. Philippe Coutinho oli myös hämmentynyt pukeessaan Barcelona pelipaita päälle, Liverpool yksinkertaisesti päätti vaihtaa hänet rahaan. FC Barcelonassa niin monta vuotta, Philippe Coutinho on kärsinyt liikaa kritiikkiä ja epäilyksiä, ja nyt hänen lainastaan ​​on jälleen tullut onnellisin hetki hänelle liittyä joukkueeseen.

Tällä kertaa FC Barcelonan tappio Mestarien liigassa johti siihen, että joukkue sopeutti pelaajia. Yksi valmentaja aikakaudelle, Xavi on jättänyt pelaajille tyylitarpeensa, ja muista pelaajista on tullut kaupan kohteena. Memphis Depay, joka liittyi FC Barcelonaan viime vuonna, on myös sopimus, ja Xavi kokee, ettei hän yksinkertaisesti sovi hänen strategiaansa. Memphis Depay liittyi FC Barcelonaan Ronald Koemanille, eikä hänellä ollut aavistustakaan, että hänen täytyisi vaihtaa pelipaidat jalkapallo vain vuoden kuluttua.

Philippe Coutinhon lähtö FC Barcelonasta oli helpotus, ja hän oli erittäin iloinen voidessaan pukea Aston Villa pelipaita ja ottaa kuvia fanien kanssa. Aston Villa on hävinnyt viimeisimmät pelinsä, mutta Philippe Coutinho uskoo valmentajan Steven George Gerrardin laatuun. Valmentaja Steven George Gerrard oli myös Philippe Coutinhon mentori Liverpoolissa, ja heillä oli erittäin hyvä suhde. Kaikki toivovat vilpittömästi, että Philippe Coutinholla on tilaa pelata, kun hän liittyy Aston Villaan. Hänellä on ollut todella vaikeaa nämä vuodet.

Katsotuimmat tuotteet