Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Newcastle United saa uuden alun Valioliigassa
08 Oct

Newcastle United saa uuden alun Valioliigassa

Saudi -Arabia osti Newcastle Unitedin, ja tämä joukkue aloittaa uuden Valioliigan matkan. Newcastle Unitedin suorituskyky on vähentynyt vuosien varrella, ja joukkueella on suuria taloudellisia ongelmia. Viime vuosina Valioliigan fanit eivät enää pidä Newcastle United pelipaita. Heidän mielestään joukkueelta puuttuu kilpailukyky. Kahden viime vuoden aikana suurin osa faneista on pitänyt Liverpool pelipaita, ja joukkueen ennätys on sijoitettu neljän parhaan joukkoon.

Newcastle United saa uuden alun ja Valioliigassa on vahva joukkue. Tänään Newcastle Unitedin fanit kokoontuivat St James 'Parkiin juhlimaan tätä poikkeuksellista hetkeä, ja he toivottavat tervetulleeksi joukkueen uuden omistajan. Newcastle United on tällä hetkellä Valioliigan sijalla 19 ja joukkue kohtaa putoamisen. Tärkeintä Newcastle Unitedille on nyt putoaminen, ja kaikki odottavat innolla, mitä muutoksia joukkue tekee.

Valioliiga on juuri saavuttanut seitsemännen kierroksen, mutta kesän allekirjoitussopimus on ohi. Miten Newcastle United toteuttaa putoamisstrategiansa tällä kaudella? Aikooko joukkue vaihtaa valmentajan ensimmäisenä askeleena? Lähes kaikki erinomaiset Newcastle Unitedin pelaajat ovat lähteneet vuosien varrella. Kuinka joukkueen pitäisi pitää tämän kauden aikataulu?

Katsotuimmat tuotteet