Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Mönchengladbachin valmentaja Adi Hütterillä on erityinen taktiikka FC Bayern Müncheniä vastaan
08 Jan

Mönchengladbachin valmentaja Adi Hütterillä on erityinen taktiikka FC Bayern Müncheniä vastaan

Bundesliigan ensimmäinen peli vuonna 2022 on FC Bayern München Mönchengladbachia vastaan. Molempien osapuolten pelaajat taistelevat uuden vuoden ensimmäisestä voitosta. Lopulta Mönchengladbach voitti FC Bayern Münchenin 2-1, ja he säilyttivät edelleen etunsa vastustajaan nähden. Kuluneen vuoden aikana FC Bayern München kohtaa epäonnistumisen heti, kun se kohtaa Mönchengladbachin. Valmentaja Adi Hütterillä on syvä ymmärrys vastustajan pelaajien taktisista vahvuuksista. Kun Adi Hütter valmensi Frankfurtia aiemmin, joukkue pystyi aina voittamaan Bundesliigan ykkösjoukkueen FC Bayern Münchenin.

Kaikki arvasivat, että FC Bayern Münchenin epäonnistumisen syynä oli se, että pääpelaajat olivat saaneet uuden kruunuviruksen ja jättivät pelin väliin, mutta itse asiassa, jos pelaajien kokoonpanoa tarkastellaan vakavasti, siitä puuttuu maalivahti Manuel Neuer. FC Bayern Münchenin keskihyökkääjä Robert Lewandowski, keskikenttäpelaaja Thomas Müller ja puolustaja Joshua Kimmich pukeutuivat kaikki pelipaidat jalkapallo, ja kaiken kaikkiaan joukkue on edelleen erittäin vahva. Valmentaja Adi Hütterillä on taktiikka, joka on suunniteltu erityisesti hillitsemään FC Bayern Müncheniä, mutta valitettavasti Mönchengladbach putosi tällä kaudella 11. sijalle.

Tässä pelissä Robert Lewandowski meni johtoon ja teki ensimmäisen maalin vuonna 2022. No. 9 Bayern München pelipaita pukeneet fanit hurrasivat kaikki iloisina. Valitettavasti seuraavassa pelissä Mönchengladbachin pelaaja teki kaksi peräkkäistä maalia 5 minuutin sisällä. Pelin toisella puoliskolla kumpikaan pelaaja ei tehnyt enää maaleja, FC Bayern München lopulta hävisi uuden vuoden ensimmäisen pelin.

Katsotuimmat tuotteet