Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Milloin ihmiset katsoivat viimeksi Franz Beckenbaueria
11 Jan

Milloin ihmiset katsoivat viimeksi Franz Beckenbaueria

Viimeksi ihmiset näkivät Franz Beckenbauerin vasta 2022. Tuolloin FC Bayern München voitti historian ennätykselliset kymmenen peräkkäistä mestaruutta, ja monet vanhat pelaajat palasivat jälleen Allianz Arenalle. Tuolloin Franz Beckenbauer ei päässyt pukeutumaan Bayern München pelipaita päälle, vaan pukeutui punaiseen takkiin, jossa oli joukkueen harja. Franz Beckenbauerilla on valkoiset hiukset ja lasit, ja hänen kasvoiltaan puuttuu ystävälliset kasvot, jotka hänellä pitäisi olla tässä iässä.

Franz Beckenbauerin jalkapalloura oli ehdoton voittaja elämässä, mutta hänen tunne-elämänsä oli täynnä ylä- ja alamäkiä. Franz Beckenbauer on kokenut useita avioliittoja. Hän pitää avioliittoa jalkapallokenttänä ja on valmis kokeilemaan uusia asioita uudestaan ja uudestaan. Nuoruuden levoton elämä maksaa yleensä tietyn hinnan vanhuudessa. Vuonna 2015 Franz Beckenbauerin vanhin poika menehtyi aivokasvaimeen, mikä oli hänelle valtava isku. Sen jälkeen ihmiset näkivät harvoin Franz Beckenbauerin pukevan pelipaidat jalkapallo päälleen, ja hän asui vähitellen eristäytyneessä.

Monien viime vuosien aikana Franz Beckenbauer on muistellut huolellisesti elämänsä jokaisen vaiheen. Hänen täytyy ehkä käsitellä asioita uudelleen kiitollisin sydämin. Sen jälkeen Franz Beckenbauer ei halunnut hengailla jalkapallossa ja vietti enemmän aikaa perheensä kanssa. Kun Franz Beckenbauer luopui kaikesta jalkapallosta, FC Bayern München pysyi osana häntä, josta hän ei voinut päästää irti. Vuonna 2019 Franz Beckenbauer esiintyi jälleen yleisössä katsomassa FC Bayern Münchenin peliä. Hän on täynnä liian monia hyviä muistoja tästä joukkueesta.

Katsotuimmat tuotteet