Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Master-opetuslasten välinen selvitys Chelsean ja Evertonin välillä
14 Dec

Master-opetuslasten välinen selvitys Chelsean ja Evertonin välillä

Everton oli ollut hiljaa jonkin aikaa. Valioliigan 12. kierroksella joukkue kukisti Chelsean 1-0. Everton nousi Premier-liigan ensimmäiseltä sijalle 9. sijalle, ja yleisö unohti heidän suorituksensa hitaasti. Chelsea on kuitenkin hitaasti sopeutunut erinomaiseen joukkueeseen alun huonosta suorituskyvystä, ja heidän siniset pelipaidat jalkapallo ovat jälleen palanneet sankaritaistelun otsikkoon.

Chelsealla on vielä muutama pelaaja, jotka eivät löydä sopivaa paikkaa pelattavaksi, joten joukkueen suorituskyky osoittaa ylä- ja alamäkiä. Chelsea ei ole hävinnyt viimeisten kolmen kuukauden aikana, mutta valmentaja Frank Lampard tietää, että tämä on vain harhaa. Kun Chelsea tapaa vahvan vastustajan, heidän heikkoutensa katkaistaan. Tällä kaudella rekrytoituja tähtiä ei ole käytetty tehokkaasti. Sopiiko Chelsea pelipaita todella kaikille erinomaisille pelaajille?

Chelsea ylitti selvästi Evertonin tässä pelissä, mutta valitettavasti ei onnistunut saamaan maalia. Chelsea osui maalipylvääseen kolme kertaa, ja Everton voitti rangaistuspotkun. Tämä mestarin ja oppipoikien välinen ottelu on tarkoitettu ystävyysotteluksi. Pelissä ei ole paljon ihania kuvia. Kaksi joukkuetta kiinnittää huomiota taktiikan voimaan.

Katsotuimmat tuotteet