Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester Unitedin heikko suorituskyky nousee yllättäen viidenneksi Valioliigassa
18 Dec

Manchester Unitedin heikko suorituskyky nousee yllättäen viidenneksi Valioliigassa

Premier League 13. kierroksen viimeisessä ottelussa Manchester United kukisti Sheffield Unitedin 3-2. Manchester United teki paljon virheitä tässä pelissä, mutta voitti pelin yllättäen ja nousi 5. parhaan joukkoon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Manchester United sijoittuu viidenneksi tällä kaudella, ja joukkueen suorituskyky on edelleen erittäin epävakaa.

Anthony Martial palasi alkujoukkueeseen tässä pelissä, ja hän on erittäin onnellinen pelatessaan Manchester United pelipaita. Anthony Martial ei ole tehnyt maalia pitkään aikaan, ja hän teki keskeisen ohitustavoitteen tässä pelissä. Tämä on Anthony Martialin ensimmäinen Valioliigan maali tällä kaudella. Hän omaksuu onnellisesti joukkuetoverinsa ja on onnekas voidessaan käyttää samaa pelipaidat jalkapallo heidän kanssaan. Manchester United ei ehkä ole paras joukkue nyt, mutta Anthony Martial tykkää vain tästä joukkueesta.

Sheffield United on tällä hetkellä viimeinen Premier League, mutta Manchester United teki kaksi maalia. Tämän pelin jälkeen Manchester Unitedin maalivahdin Dean Hendersonin virhe kohtasi useiden fanien tyytymättömyyden, mutta peliä tarkkaileva yleisö tiesi, että tämä ei ollut vain hänen ongelmansa. Manchester Unitedin pelaajien välinen hiljainen ymmärrys puuttuu edelleen, ja joukkueelta puuttuu vakavasti joukkuehenki.

Katsotuimmat tuotteet