Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester United on kiitollinen CRISTIANO RONALDOlle uudesta liittymisestä
30 Sep

Manchester United on kiitollinen CRISTIANO RONALDOlle uudesta liittymisestä

CRISTIANO RONALDO käänsi jälleen pelin ja auttoi Manchester Unitedia voittamaan kauden ensimmäisen Mestarien liigan voiton. Hänen klassinen voitonjuhlaeleensä ilmestyi jälleen kentälle. Kun CRISTIANO RONALDO käänsi pelin ja voitti, hän riisui onnellisesti Manchester United pelipaita ja juoksi faneille vuorovaikutukseen. Tänä vuonna Manchester United allekirjoitti CRISTIANO RONALDOn. Se oli erittäin oikea päätös. Hän on tehnyt joukkueelle 5 maalia.

Vaikka Edinson Cavanin asema on muuttunut paljon sen jälkeen, kun CRISTIANO RONALDO liittyi Manchester Unitediin, hän pitää edelleen kiitollisena sydäntään. Edinson Cavani ei ole tehnyt maaleja uudella kaudella, eikä hän ole enää joukkueen arvostama hyökkääjä. Edinson Cavani esiintyi viime kauden lopussa erittäin hyvin viimeisissä kierroksissa. Hänen henkensä taistella rohkeasti ja myöntää tappionsa sai kaikki jälleen näkemään hänen perimänsä pelipaidat jalkapallo nro 7. Tällä kaudella Edinson Cavani antoi CRISTIANO RONALDOlle pelipaikan nro 7. Nähtyään joukkuetoverinsa tavoitteen auttaa joukkuetta voittamaan, hän otti silti lämpimästi rakkaan jalkapallo peliasut ja pisti sen joukkuetoverinsa päälle.

Tässä pelissä Sir Alex Ferguson, Manchester Unitedin suuri valmentaja, tuli katsomaan peliä. Kun CRISTIANO RONALDO teki pelin lopussa maalin kääntääkseen lopun, valmentaja Ole Gunnar Solskjær syleili avustajaa innoissaan, ja myös Sir Alex Ferguson nousi yleisön luo suosittelemaan häntä. Sir Alex Ferguson ja CRISTIANO RONALDO katsoivat toisiaan kaukaa, ja he olivat molemmat innoissaan tapaamisesta jälleen Manchester Unitedissa.

Katsotuimmat tuotteet