Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester City on tällä hetkellä joukkue, jolla on vähiten päästettyjä maaleja Valioliigassa
05 Jan

Manchester City on tällä hetkellä joukkue, jolla on vähiten päästettyjä maaleja Valioliigassa

Manchester City on äskettäin palannut muotoonsa, ja yleisö on jälleen kerran tunnustanut joukkueen voiman. Manchester City voitti Chelsean 3-1, ja joukkue sijoittui viidenneksi 29 pisteellä 15 ottelussa. Manchester City on tällä hetkellä joukkue, joka on päästänyt vähiten maaleja tällä kaudella. Pep Guardiolan strategiassa on tapahtunut tiettyjä muutoksia. Pelaajien sopeutuminen vie myös aikaa ja kokemusta. Manchester City on edelleen sininen joukkue, joka taisteli rohkeasti.

Chelsean suorituskyky näissä viimeisissä peleissä on ollut erittäin huono, ja fanit pelkäävät, että joukkue vaihtaa valmentajaa uudelleen. Kun Frank Lampard otti Chelsea pelipaita haltuunsa, hän toivoi joukkueen palaavan edellisen aikakauden tilaan. Mutta vuotta myöhemmin joukkueen voimaa on edelleen vaikea vakauttaa. Monien mielestä Frank Lampardin strategia on liian yksinäinen, ja on suurin virhe hyökätä Manchester Cityyn.

Manchester City voitti 7 peräkkäistä kierrosta, ja Kevin De Bruynen ja Phil Fodenin voima vakiintui. Sen jälkeen kun entinen kapteeni David Silva otti Manchester City pelipaita ja lähti tiimistä, Phil Fodenista on tullut heidän seuraajansa. Phil Foden ei pettänyt yleisöä. Tämän kauden jälkeen hänen voimastaan ​​on tullut vakaampi ja erinomaisempi.

Katsotuimmat tuotteet