Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Manchester City luottaa kaikkien pelaajien vahvuuteen
30 Dec

Manchester City luottaa kaikkien pelaajien vahvuuteen

Pisteero Manchester Cityn ja Chelsean välillä on jälleen avautunut 2 pisteellä. Voiko heistä silti tulla vahvin kilpailija? Chelsean erinomainen suoritus kauden alussa voitti kaikkien suosion, ja he olivat yksimielisiä siitä, että joukkue voi ohittaa Manchester Cityn ja voittaa Valioliigan mestaruuden. Manchester City on jatkanut Valioliigan mestaruuden voittamista vuosien ajan, josta Liverpool ohitti sen vuonna 2019. Äskettäin tässä kuussa Chelsea kärsi useita loukkaantumisia pelaajilleen, mikä vaikeutti joukkueen voittaa monia pelejä. vastustajia.

Romelu Lukaku on pukenut jälleen Chelsea pelipaita, ja hän teki maaleja molemmissa peleissä. Kun Phil Foden värjäsi valkoiset hiuksensa, hän näytti komeammalta Manchester City pelipaita. Phil Fodenin maalista tuli pelin ainoa maali, Manchester City todellakin on, että jokainen pelaaja voi tehdä tehokkaita maaleja. Manchester Cityn vahvuus on, että jokainen pelaaja on hyvä maalintekijä, eivätkä joukkueen maalit rajoitu hyökkääjiin.

Monet joukkueet luottavat maalissaan erinomaisiin hyökkääjiin, mutta Manchester City luottaa kaikkien pelaajien voimaan. Joten Valioliigan maalintekijälistalla Manchester Cityn pelaajat eivät sijoittuneet muutaman parhaan joukkoon, mutta joukkue on tiukasti ensimmäisellä sijalla. Valioliiga on erittäin kovaa. Manchester City voi säilyttää erinomaiset tulokset tällaisessa pelissä. Heillä on erilainen jalkapallokonsepti.

Katsotuimmat tuotteet