Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Luis Suárez todellisuuden avulla todistaa olemassaolon arvon
21 Dec

Luis Suárez todellisuuden avulla todistaa olemassaolon arvon

Atlético de Madrid sijoittui tällä kaudella ensimmäiseen sijaan La Ligassa, ja Real Madrid on saavuttanut näissä peleissä voittavan sijoituksen. Atlético de Madrid on pelannut kaksi peliä vähemmän kuin muut joukkueet, ja joukkueella on tällä hetkellä 9 voittoa, 2 tasapeliä ja 1 tappio. Atlético de Madridin suorituskyky tällä kaudella on suhteellisen vakaa, ylä- ja alamäkiä ei ole paljon.

Luis Suárez teki Atlético de Madridin 3-1-voitossa Elche Club de Fútbolista kaksi maalia. Luis Suárezista puhuessaan yleisön täytyi ihailla hänen onneaan. Kun Luis Suárez käytti Barcelona pelipaita, Lionel Messi auttoi häntä usein tekemään maaleja. Nyt Luis Suárez on pukenut Atlético Madrid pelipaita, mutta hän tekee aina maaleja joukkuetoveriensa avulla. Monet katsojat antavat Luis Suárezille lempinimen "Vuotoa poimiva kuningas". Vaikka hänen fyysinen voimansa ei ole verrattavissa nuorten pelaajien voimiin, hän ylittää silti muut jalkapallo-taidoissa.

Kun Luis Suárez teki maalin, hän suututti kameraa ilmaisemaan näkemyksensä. Aiemmin monet ihmiset arvostelivat Luis Suárezin heikkoa fyysistä kuntoa ja muita negatiivisia uutisia, ja nyt hän käyttää todellisia toimia todistaakseen sen kaikille. Luis Suárez on tällä hetkellä La Ligan maalintekijöiden toisella sijalla ja toivoo voivansa tehdä suuremman läpimurron Atlético de Madridissa.

Katsotuimmat tuotteet