Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Luis Suárez ja Lionel Messi saavat molemmat iloa jalkapallosta
25 Dec

Luis Suárez ja Lionel Messi saavat molemmat iloa jalkapallosta

Atlético de Madrid näytti La Ligassa tällä kaudella 32 pisteellä ja sijoittui ensimmäiseksi. Atlético de Madridilla ja Real Madridilla on samat pisteet, mutta molemmilla joukkueilla on suuri ero päästömaaleissa. Näiden kierrosten jälkeen Atlético de Madrid teki 5 maalia ja Real Madrid hävisi 14 maalia. Atlético de Madridia tällä kaudella hallitsee edelleen puolustustaktiikka, mutta joukkue on tehnyt suuria muutoksia hyökkäyksessä. Joten Atlético de Madrid on tehnyt 26 maalia, eivätkä ne ole kovin erilaisia ​​kuin johtava joukkue.

Siitä lähtien kun Luis Suárez puki Atlético Madrid pelipaita, hänestä on tullut itsevarma ja naurava poika. Atlético de Madridin 2-0-voitossa Real Sociedadia vastaan ​​Luis Suárez tuki palloa rangaistusalueella ja antoi Andoni Gorosabelin oman avun, jota yleisö arvosti. Luis Suárezin nopea sopeutuminen Atlético de Madridin esitykseen on saanut monet fanit tuntemaan itsensä ihailuneeksi. Hänellä on edelleen numero 9 pelipaidat jalkapallo.

Luis Suárez sai iloa jalkapallosta, ja Lionel Messi rikkoi myös Pelén ennätyksen ja teki 644 maalia uudella vuonna. Yleisö katseli Lionel Messiä makaamassa nurmikolla ja katsellen onnellisesti jalkapalloa, ja kaikki tunsivat myös tämän upean pelaajan suloisen puolen. Lionel Messi ei ole vielä pitkään tehnyt hyvää maalia, ja nyt hän näyttää kauan kadonneen hymyn.

Katsotuimmat tuotteet