Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Lionel Messin ja Antoine Griezmannin huhuhalkeaminen
29 Nov

Lionel Messin ja Antoine Griezmannin huhuhalkeaminen

Barcelona voitti kotonaan Mestarien liigan viidennellä kierroksella Borussia Dortmundin 3-1. Barcelonan pääpelaaja Ousmane demb é L é loukkaantui kuitenkin 25 minuutissa ja lähti kentältä. Vaikka fanit olivat pettyneitä häneen, suosionosoitukset ja rohkaiseminen olivat Ousmane demb é L é. Ousmane demb é L é voi myös tuntea fanien tuen ja rohkaisun, pahoillaan heidän tuestaan ​​sydämensä pohjalta, peittää itkevät kasvonsa pelipaidat jalkapallo kanssa ja kävellä ulos kentältä.

Ousmane demb é L é: n loukkaantuminen antoi Antoine Griezmannille mahdollisuuden pelata. Tänä aikana huhuttiin, että Lionel Messi ja Antoine Griezmann eivät olleet linjassa, mutta tämä kilpailu sai huhun katkeamaan. Antoine Griezmann teki Barcelonan ensimmäisen Mestarien liigan maalin, voittaen kauniin maalin Lionel Messin kanssa. Maalin jälkeen Lionel Messi ja Antoine Griezmann omaksuivat toisensa innoissaan. He katsoivat toistensa Barcelona pelipaita ja kiittivat toisiaan. Juuri Barcelona antoi heille mahdollisuuden pelata taas jalkapalloa.

Lionel Messi vaalii kaikkia pelaajia, joiden kanssa hän pelaa jalkapalloa. Se on kuin Neymar jättäisi Barcelonan, mutta Lionel Messi haluaa silti pelata jalkapalloa hänen kanssaan. Mikään Barcelona-järjestelmässä ei pyöri Lionel Messin ympärillä, mutta Lionel Messin henkilökohtainen kyky on liian vahva. Aivan kuten tämän pelin kolme tavoitetta liittyvät kaikki Lionel Messiin, niin Lionel Messi on myös välttämätön joukkuetoveri Barcelona-pelaajille.

Katsotuimmat tuotteet