Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Lionel Messi hävisi tiensä Paris Saint-Germainissa
30 Oct

Lionel Messi hävisi tiensä Paris Saint-Germainissa

Paris Saint-Germain on pelannut tällä kaudella 12 kierrosta, mutta Lionel Messi ei ole vielä tehnyt ensimmäistä maaliaan. Vaikka se voitti Paris Saint-Germain vs. Lille OSC -pelin, joukkue paljasti myös monia puutteita. Lopulta Ángel Di María teki maalin joukkueelle 88 minuutissa ja käänsi pelin päinvastaiseksi. Paris Saint-Germain haluaa nyt voittaa pelin tuntuu yhä vaikeammalta, joukkueelta puuttuu vahvuus yhtenäisyydestä.

Lionel Messi vaihdettiin pelin 45. minuutilla, ja hän kumarsi päänsä ja poistui kentältä surullisena. Lionel Messi on nyt hyvin samanlainen kuin silloin, kun hän liittyi Barcelonaan, hänellä ei ollut tarpeeksi itseluottamusta sydämessään. Paris Saint-Germainilla on myös brasilialainen Neymar Lionel Messin kanssa. Emme tiedä, voiko niillä olla henkistä resonanssivaikutusta. Lionel Messi riisui Barcelona pelipaita ja kärsi silti suuren iskun. Nyt kun hän on pukeutunut Paris Saint-Germain pelipaita, hän ei vieläkään pysty korvaamaan puuttuvaa menetyksen tunnetta.

Paris Saint-Germainin voiton jälkeen yleisö häiritsi peliä jälleen ilman, että Lionel Messi pelasi tasaisemmin ja paremmin. Ehkä Paris Saint-Germainin yleisö ja fanit kyseenalaistivat uudestaan ​​ja uudestaan, mikä sai Lionel Messin mentaliteetin muuttumaan ja luottamusta oli vaikea saada takaisin. Paris Saint-Germain -fanit eivät välittäneet Lionel Messistä tarpeeksi, he vain käyttivät sanoja hyökätäkseen ja satuttaakseen yhä uudelleen hävittyään pelin. Kaikki muistavat edelleen, kuinka Lionel Messi onnistui askel askeleelta Barcelonassa, Paris Saint-Germainin fanien pitäisi oppia heiltä.

Katsotuimmat tuotteet