Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Leroy Sanén on pyrittävä parempiin tuloksiin, jos hän haluaa pysyä FC Bayern Münchenissä
17 Sep

Leroy Sanén on pyrittävä parempiin tuloksiin, jos hän haluaa pysyä FC Bayern Münchenissä

Chelsean valmentaja Thomas Tuchel on juuri vaihdettu ja nyt on Juventuksen ja FC Bayern Münchenin valmennuskriisin aika. Juventus on hävinnyt peräkkäiset Mestarien liigan ja Serie A:n pelit, ja heidän tämän kauden tulokset ovat olleet luovia. Vaikka FC Bayern München voitti FC Barcelonan Mestarien liigassa, he eivät pelanneet hyvin. FC Bayern München oli kiitollinen maalivahti Manuel Neuerin läsnäolosta, joka iski urhoollisesti vastustajan maalin useita kertoja.

Robert Lewandowski ei pystynyt katkaisemaan FC Barcelonan tappioputkea ilman voittoa FC Bayern Münchenistä avausottelussa. Leroy Sané on parantunut paljon sen jälkeen, kun Robert Lewandowski jätti FC Bayern Münchenin ja teki jälleen maalin tällä kierroksella. Leroy Sané kävi läpi paljon voidakseen käyttää Bayern München pelipaita, joten hänen ei ole helppo valita siirtoa uudelleen. Tänä kesänä FC Bayern München aikoi alun perin vaihtaa Leroy Sanén, joka ei ole pelannut joukkueessa hyvin kahden viime vuoden aikana. Ehkä Leroy Sané ja FC Bayern München pääsivät jonkinlaiseen sopimukseen, eikä hän lopulta puhunut mistään sopimustoiminnasta.

Leroy Sané on tehnyt avainmaaleja molemmilla Mestarien liigan kierroksilla ja hänellä on kaksi maalia myös Bundesliigassa. Joka kerta kun Leroy Sané pukeutuu tällä kaudella nro 10 -pelipaidat jalkapallo, hänen silmänsä ovat täynnä vakaumusta. Ehkä tämä on se suoritusmahdollisuus, jonka FC Bayern München antoi Leroy Sanelle tämän viimeisenä vuonna, joten hänen on annettava kaikkensa taistellakseen unelmansa puolesta. Tämä vuosi merkitsee samaa monille jalkapalloilijoille, joiden on suoriuduttava liigassa, jotta heillä on paremmat mahdollisuudet osallistua maajoukkueen MM-kisoihin.

Katsotuimmat tuotteet