Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Kuvia pelaajista, jotka seuraavat perhettään kotona
25 Dec

Kuvia pelaajista, jotka seuraavat perhettään kotona

Jalkapalloilijat ovat aloittaneet kauden. Jokainen laskee hermostuneisuutensa ja viettää joulun perheensä kanssa kotona mielenrauhalla. Pelaajat ovat ottaneet kuvia kokoontumisista perheidensä kanssa. Ne eivät ole enää sitä miltä ne näyttävät, kun ne ovat pelipaidat jalkapallo. He kaikki pukeutuivat tavanomaisiin pukuihinsa. Kevin De Bruynen ottamassa valokuvassa hänellä on ollut yllään musta villapaita, ja lapsella on edelleen yllään Manchester City pelipaita. Kevin De Bruynen perhe istui iloisena joulukuusen edessä ja odotti onnellisena festivaalin alkua. Heidän suurin toiveensa on olla yhteinen perhe.

Kevin De Bruynen lisäksi CRISTIANO RONALDO julkaisi myös perhekuvan. Vaikka CRISTIANO RONALDO ei käyttänyt Manchester United pelipaita festivaalin aikana, heidän perheensä valitsi silti punaiset pyjamat juhlimaan festivaaleja. Pelaajilla on rajoitetusti aikaa viettää aikaa perheensä kanssa kotona, joten kaikki arvostavat tätä offseason aikaa erittäin paljon. Itsekuria koskeva asenne elämään on erottamaton perheenjäsenten kumppanuudesta ja tuesta. Nämä perhettä rakastavat pelaajat menestyvät yleensä urallaan paremmin.

Vuosi 2022 on erittäin kiireistä aikaa monille erinomaisille pelaajille, jotka osallistuvat seurapeleihin, Mestarien liigaan ja MM-kisoihin. Kun vuonna 2022 on jäljellä viisi viimeistä päivää, jokainen pelaaja toivoo voivansa viettää enemmän aikaa rakkaidensa kanssa. Vuosi 2022 on uusi alku, ja pelaajat odottavat innolla parempia tuloksia.

Katsotuimmat tuotteet