Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Juventus voitti Serie A:ssa viisi peräkkäistä voittoa ensimmäistä kertaa tällä kaudella
22 Dec

Juventus voitti Serie A:ssa viisi peräkkäistä voittoa ensimmäistä kertaa tällä kaudella

Juventus on voittanut Serie A:ssa viisi peräkkäistä voittoa, ja joukkue on noussut kymmenennestä nykyiselle viidenneksi. Juventus palasi pikkuhiljaa hyvään kuntoon ja jokaisen pelaajan vahvuus on myös parantunut. Moise Kean pelasi hyvin Mestarien liigassa aiemmin, ja nyt hän on tuonut hyvän muotonsa jälleen Serie A:han. Moise Keanin uskomaton otsikko sai yleisöltä innostuneet suosionosoitukset, ja hänelle on suuri kunnia saada pelata Juventus pelipaita tänä vuonna.

Serie A:n pelin puoliväli on ohi, ja Juventus on tällä hetkellä Serie A:ssa viidentenä 34 pisteellä. Ero Juventuksen ja Inter Milanin välillä on noin 10 pistettä, ja joukkueen on taattava voitto jokaisessa seuraavassa pelissä. Tässä pelissä Federico Bernardeschi, joka pukeutui nro 20 pelipaidat jalkapallo, teki maalin. Hän ei ole tehnyt maalia joukkueelle pitkään aikaan. Kun Federico Bernardeschi teki toisen maalin, hän vuodatti ilon kyyneleitä.

Juventuksen kaksi täydellistä maalia tässä pelissä antoivat yleisölle jälleen kerran nähdä vahvuutensa, voivatko he edetä tällä kaudella neljän parhaan tuloksen joukkoon. Juventus on nyt edennyt Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon, ja joukkueen kilpailu vuonna 2022 tulee olemaan melko ankara. Juventus jatkaa taistelua Mestarien liigan paikasta tai haluaa taistella Serie A:n mestaruudesta ei ole vielä tehnyt päätöstä, he voivat vain valita tulla askel askeleelta ja tehdä sitten strateginen suunnitelma.

Katsotuimmat tuotteet