Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Juventus lukitsee Mestarien liigan pudotuspelipaikan etuajassa
03 Nov

Juventus lukitsee Mestarien liigan pudotuspelipaikan etuajassa

Mestarien liigassa Juventus voitti Zenitin 4-2, ja joukkue voitti neljä peliä lukitakseen pudotuspelin etuajassa. Juventus ei pelannut hyvin Serie A:ssa tällä kaudella, mutta sen suorituskyky Mestarien liigassa on erittäin vakaa. Juventuksen nykyisten pelaajien vahvuudella Serie A ja UEFA Mestarien liiga voivat valita vain yhden, joka valmistautuu huolellisesti peliin. Heillä ei ole paljon energiaa huolehtia näistä kahdesta tapahtumasta. Serie A pelasi paljon enemmän kuin Mestarien liigassa, joten valmentaja Massimiliano Allegri päätti lopulta tehdä läpimurron Mestarien liigassa.

Paulo Dybala loukkaantui ja palasi peliin yli kuukauden kuluttua. Hän oli erittäin iloinen voidessaan pukea Juventus pelipaita valmistautuakseen peliin. Paulo Dybala lisäsi Juventukseen paljon voimaa. Hän teki tässä pelissä kaksi maalia ja antoi syöttöjä. Vanhat Juventus-fanit ovat aina rakastaneet Paulo Dybalaa. Pelin voiton jälkeen he nostivat numero 10- pelipaidat jalkapallo ja hurrasivat äänekkäästi.

Tällä kaudella Juventus teki ensimmäistä kertaa ison maalin Mestarien liigassa, ja joukkue teki myös vastustajan maalin ensimmäistä kertaa pelissä. Tämän kilpailukierroksen jälkeen osallistuneet joukkueet eivät pitäneet kirjaa nollasta päästetystä maalista. Sekä Bayern München että Juventus tekivät vastustajansa tällä kierroksella kaksi maalia, ja heiltä jäi myös nolla päästettyjen maalien ennätys. Kun kaksi viimeistä kierrosta on jäljellä, Juventus ja Bayern München ovat edenneet pudotuspeleihin.

Katsotuimmat tuotteet