Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Jude Bellingham voitti uransa ensimmäisen mestaruuden Real Madridissa
15 Jan

Jude Bellingham voitti uransa ensimmäisen mestaruuden Real Madridissa

Espanjan Supercupin finaali on päättynyt, kun Real Madrid voitti FC Barcelonan 4-1. Pelin jälkeen Jude Bellingham päivitti sosiaalista mediaansa ja kirjoitti: Juhlistaakseen ensimmäisen pokaalinsa voittoa Real Madridin kanssa ja sen voittoa maailman suurimmassa seurassa, hänestä tuntui, että kaikki oli järjestetty hyvin. Tämä on ensimmäinen mestaruuspalkinto, jonka Jude Bellingham on voittanut sen jälkeen, kun hän pukeutui Real Madrid pelipaita puolen vuoden ajan, ja hän on niin innoissaan.

Jude Bellingham ei ole voittanut yhtään mestaruutta urallaan, joten kun hän kohtasi mestaruuden ensimmäistä kertaa, hän oli niin innoissaan, että melkein vuodatti kyyneleitä. Viime kaudella Jude Bellingham käytti Borussia Dortmund pelipaita Bundesliigan viimeisellä kierroksella. Alun perin Jude Bellingham oli henkisesti valmistautunut ottamaan vastaan elämänsä ensimmäisen mestaruuden, mutta lopulta he hyväksyivät sen tasapelillä ja luovuttivat mestaruuden Bayern Münchenille. Tuolloin Jude Bellingham oli sanoinkuvaamattoman surullinen, eikä hän uskaltanut edes vuodattaa kyyneleitä. Kauden kovan työn jälkeen unelmani murtui viime hetkellä.

Tämä peli vahvisti myös Jude Bellinghamin ajatusta lähtemisestä. Hän tiesi, ettei hän voinut saavuttaa liikaa tavoitteita täällä. Nyt Jude Bellingham on juuri liittynyt Real Madridiin puoleksi vuodeksi, ja hän on voittanut ensimmäisen mestaruutensa. Jude Bellingham on erittäin kiitollinen liittymisestä Real Madridiin ja tuntee syvästi voiman tärkeyden joukkuetovereiden keskuudessa. Kun Jude Bellingham meni johtoon avustaessaan Vinícius Júnioria ja teki maalin pelin 7. minuutilla, hän oli sillä hetkellä vielä varmempi, että hänen joukkuetoverinsa vahvuus määrää myös hänen oman vahvuutensa.

Katsotuimmat tuotteet