Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Happy hour vanhojen Real Madridin pelaajien kanssa
27 Aug

Happy hour vanhojen Real Madridin pelaajien kanssa

Siihen aikaan Real Madrid tuotti joukon erinomaisia ​​joukkuepelaajia, mutta valitettavasti nyt he kaikki kulkevat eri tavoin, ei ole helppoa saada yhteen. Luka Modrić, Keylor Navas ja Sergio Ramos toivat perheensä yhteen äskettäin, ja siitä on pitkä aika, kun heillä oli niin onnellista aikaa yhdessä. Vaikka Keylor Navas ja Sergio Ramos ovat vaihtaneet Paris Saint-Germain pelipaita, he ovat aina Real Madridin kolmen peräkkäisen mestaruuden sankareita.

Luka Modrić on erittäin iloinen voidessaan olla ystävien kanssa ja hän arvostaa jokaista joukkuetoveriaan, joka pelaa Real Madridissa. Monilla pelaajista ei ole vieläkään yllään Real Madrid pelipaita, ja Carlos Casemiro on lähtenyt tänä kesänä. Kun muistelet tuota loistokasta ja onnellista aikaa, he kolme eivät voi muuta kuin tuntea, että aika on kulunut niin nopeasti, ja nyt he toivovat, että joku näistä pelaajista voi toteuttaa unelman vetäytyä Real Madridista.

He ovat kilpailijoita, kun he tapaavat kentällä, mutta he ovat parhaita ystäviä kahden kesken. Ei ole montaa ystävää, joka voi tutustua näin selkeisiin henkilökohtaisiin ja julkisiin ystäviin elämässä, ja he kaikki arvostavat yhteistä aikaa erittäin paljon. Ehkä se, mitä kaikki näkevät, on vain kuva heistä kilpailemassa kentällä, mutta on vaikea nähdä muuta asennetta elämään sen jälkeen, kun he riisuvat pelipaidat jalkapallo. Ehkä Real Madridin tiukasta johtamisjärjestelmästä puuttuu inhimillinen kosketus, mutta pelaajissa on aina solidaarisuuden tunne rakkaudella ja vanhurskaudella.

Katsotuimmat tuotteet