Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
FC Bayern Münchenin pelaaja voitti Euroopan kultaisen kengän jälleen 49 vuoden jälkeen
23 Sep

FC Bayern Münchenin pelaaja voitti Euroopan kultaisen kengän jälleen 49 vuoden jälkeen

Viime vuonna Ballon d'Or peruttiin vakavan viruksen puhkeamisen vuoksi, ja Robert Lewandowski menetti mahdollisuuden voittaa. Tänä vuonna Robert Lewandowski vihdoin toteutti unelmansa. Hän otti Euroopan kultaisen kengän käsillään ja kumartui kiittääkseen kaikkia tuesta ja kannustuksesta. Robert Lewandowskin suorituskyky kahden viime vuoden aikana on erittäin hyvä, hän on pelaaja, jonka sanotaan muuttuvan suureksi asiaksi myöhemmin. Robert Lewandowskin kiitollisin joukkue on FC Bayern München, hän tulee aina rakastamaan tätä punaista nro 9 - pelipaidat jalkapallo.

49 vuotta sitten FC Bayern Münchenin pelaaja Gerd Müller voitti Euroopan kultaisen kengän 40 maalilla yhden kauden aikana Bundesliigassa. Ja tänä vuonna FC Bayern Münchenin pelaaja Robert Lewandowski voitti jälleen Euroopan kultaisen kengän 41 laukauksella rikkoakseen Bundesliigan historiallisen ennätyksen. Tämän palkinnon saaminen ei ole helppoa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Robert Lewandowski on voittanut Euroopan kultaisen kengän, ja hän oli liikuttunut kyyneliin. Robert Lewandowski muistutti uransa kuluneesta kymmenestä vuodesta, ja hänellä oli vihdoin tilaisuus seisoa täällä saadakseen tämän kunnian. Tällä aikakaudella Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon olemassaolon vuoksi monilla pelaajilla ei ollut paljon mahdollisuuksia voittaa henkilökohtaista parasta kunniaa, mutta Robert Lewandowski teki kaikkensa väsymättömillä ponnisteluilla.

Robert Lewandowski peri menestyksekkäästi Bayern München pelipaita nro 9 jalkapallohengen. Kaikki uskovat, että Gerd Müller taivaassa myös hymyilee ja siunaa häntä. Aika on aina paras todiste siitä, että se ei petä kaikkia ahkerasti työskenteleviä. Ehkä monet ihmiset eivät kestä aikakoetta, ja he luopuvat unelmiensa tavoittelemisesta puolivälissä. On myös monia ihmisiä, jotka lopulta antautuivat kohtalon järjestelyihin kaikenlaisten vaikeuksien vuoksi.

Katsotuimmat tuotteet