Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Erinomainen suoritus Liverpoolin 20-vuotiaiden nuorten pelaajien ryhmältä
01 Feb

Erinomainen suoritus Liverpoolin 20-vuotiaiden nuorten pelaajien ryhmältä

Jürgen Kloppin huolellisen harjoittelun alla Liverpoolin nuorisovalmennuksessa valmentavat nuoret pelaajat näyttävät myös kykyjään. Jürgen Klopp on hyvä kasvattamaan erinomaisia puolustajia, joten Liverpool ei ole käyttänyt paljoa rahaa rekrytoidakseen pelaajia tähän asemaan viime vuosina. Kun Trent Alexander-Arnold on ollut Jürgen Kloppin valmentajana viiden vuoden ajan, hän pukee nyt Liverpool pelipaita ja on tullut varakapteeniksi. Uusi ryhmä Liverpoolin puolustajia on muodostettu, mikä antaa joukkueelle entistä suuremman puolustusedun.

Äskettäisessä Liverpool-ottelussa pelipaidat jalkapallo nro 84 pukeutunut Conor Bradley teki ihmisiin vaikutuksen. Liverpoolin ja Chelsean välisessä ottelussa 20-vuotias Conor Bradley teki ensimmäisen Valioliiga-maalinsa ja jopa auttoi joukkuetovereitaan tekemään tehokkaita maaleja. 20 on ihana ikä. Näiden nuorten pelaajien vahvuus on tulevaisuudessa rajaton. Tämä saattaa olla myös Jürgen Kloppin viimeinen perintö Liverpoolille.

Conor Bradley on ollut mukana viidessä Liverpoolin maalissa viimeisten neljän ottelun aikana. Jürgen Klopp on lähdössä Liverpoolista, ja hänen suurin pahoittelunsa saattaa olla, että hän ei jättänyt joukkuetta loistavien hyökkääjien kanssa. Maalivahdeissa, puolustajissa ja keskikenttäpelaajissa Jürgen Klopp on kasvattanut seuraavan sukupolven nuoria pelaajia. Mitä tulee hyökkääjäpaikkaan, Darwin Núñezin vahvuus ei ole koskaan ollut vakaa, ja Diogo Jota on 27-vuotias.

Katsotuimmat tuotteet