Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Erilainen mentaliteetti määrää erilaisen urakehityksen
08 Jan

Erilainen mentaliteetti määrää erilaisen urakehityksen

He ovat molemmat 23-vuotiaita, mutta heillä on erilaiset urapolut. Phil Foden ja Jadon Sancho tulivat molemmat Manchester Cityn nuorisoharjoituksista, ja heidän erilainen mentaliteettinsa johti täysin erilaisiin saavutuksiin. Nyt Phil Foden on pukenut Manchester City pelipaita ja hänestä on tullut pääpelaaja. Hän odotti tilaisuutta penkillä viisi vuotta ja saavutti lopulta kauniin urapolun tulevaisuudessa. Jadon Sancho palasi jälleen Valioliigaan ja pelasi Manchester United pelipaita, mutta hän oli edelleen väliaikaisesti ilman palloa henkisten ongelmien vuoksi.

Kauan sitten Manchester Cityyn ilmestyi kaksi pelaajaa, joilla oli sama jalkapallokyky. Pep Guardiola on erittäin optimistinen näiden kahden nuoren nuorisopelaajan kykyjen suhteen. Hän tietää, että tiimin tulee kasvattaa jokaisessa vaiheessa seuraavaa sukupolvea seuraajia. Jadon Sancholla ja Phil Fodenilla on hyviä ominaisuuksia kykyjensä ansiosta. Ennen kuin he kypsyvät, mentaliteetin viljely on alku suurelle pelaajalle.

Pep Guardiolalla on riittävästi aikaa kehittää näitä kahta nuorta pelaajaa, ja hän tietää, että mentaliteetin kehittäminen on tärkeä kurssi. Lopulta Phil Foden totteli Pep Guardiolan järjestelyjä epäselvästi ja työskenteli lujasti oppiakseen kurssin jokaisen vaiheen. Jadon Sancho ei saanut osallistumisoikeutta ajoissa ja koki, että joukkue ei kiinnittänyt tarpeeksi huomiota hänen kykyihinsä, joten hän päätti pelata Dortmundissa Bundesliigassa. Kun Jadon Sancho lähti Manchester Citystä, Pep Guardiola lopulta tiesi, että pelaaja, jolla on tällainen mentaliteetti, ei ollut se vahva pelaaja, jota hän halusi. Myöhemmin, huolellisen tarkkailun kautta, Pep Guardiola allekirjoitti samanikäisen Julián Álvarezin liittymään hänen joukkoonsa vuonna 2022. Joukkue tarvitsee aikakaudella ainakin useita hyödyllisiä pelaajia säilyttääkseen joukkueen erinomaisen ennätyksen.

Katsotuimmat tuotteet