Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Erik ten Hag kokeilee niitä vanhoja pelaajia uudelleen
09 Sep

Erik ten Hag kokeilee niitä vanhoja pelaajia uudelleen

Manchester Unitedin neljän ottelun voittosarjan jälkeen Erik ten Hag yrittää uudelleen vanhemmilla pelaajilla avauskokoonpanossa Eurooppa-liigassa. Valitettavasti Manchester United epäonnistui lopulta, joten CRISTIANO RONALDO ja Harry Maguire voidaan vähentää vain vaihtopelaajiksi. Erik ten Hag kunnioittaa edelleen suuresti Manchester Unitedin vanhojen pelaajien vahvuutta. Joukkueen paremman kehityksen vuoksi hänen on yritettävä uudestaan ​​​​ja uudestaan ​​ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Harry Maguire ei taistellut liian kovasti esiintyäkseen, hän näytti menettäneen taisteluhengen. CRISTIANO RONALDO yritti edelleen epätoivoisesti tehdä maalin, mutta hän menetti kaksi parasta maalintekopaikkaansa. CRISTIANO RONALDOn fyysinen kunto ei selvästikään ole parhaassa kunnossa, ja hänen laukauksensa on selvästi heikkoa jatkuvan juoksun jälkeen. Vaikka CRISTIANO RONALDO ei halua olla vaihtopelaaja Manchester United pelipaita, hänellä ei ole parempia vaihtoehtoja.

Alun perin CRISTIANO RONALDO luotti pystyvänsä käyttämään Chelsea pelipaita, mutta Thomas Tuchelin painostuksesta joukkue lopulta allekirjoitti Pierre-Emerick Aubameyangin liittymään. CRISTIANO RONALDO menetti viimeisen mahdollisuutensa, ja Chelsea erotti Thomas Tuchelin epäsuorasti hyökkääjän allekirjoitustapahtuman vuoksi. Chelsea on kiinnostunut CRISTIANO RONALDOn kaupallisista eduista, kun taas Thomas Tuchel valmentajana välittää pelaajien suorituksista. Tämän kesän Chelsean operaatioiden sarjasta jokainen voi selvästi tuntea, että tämä joukkue ei ole enää pelkkä jalkapallohenkikonsepti.

Katsotuimmat tuotteet