Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Diego Simeone ei aio luopua João Félixistä
05 Nov

Diego Simeone ei aio luopua João Félixistä

Atlético de Madrid palkkasi alun perin João Félixin korkealla profiililla, mutta kaksi vuotta myöhemmin hänen suorituskykynsä huononee ja huononee. Kun João Félix käytti ensimmäisen kerran Atlético Madrid pelipaita vuonna 2019, hänen suorituskykynsä oli kunnossa. Mutta ajan edetessä hän ei edistynyt tehokkaasti Diego Simeonen koulutuksessa. João Félixin suorituskyky tällä kaudella on vielä huonompi. Luis Suárez ja Antoine Griezmann ovat tehneet muutaman maalin, mutta hän ei ole vielä tehnyt maalin Mestarien liigassa.

Verrattuna samanikäisiin Erling Braut Hålandiin ja Kylian Mbappéen João Félixin henkilötiedot eivät ole hyviä. Näistä kolmesta Kylian Mbappé pelipaita on suosituin, ja hänen suorituksensa on myös paras. Sekä Erling Braut Hålandilla että Kylian Mbappélla oli alun perin pienempiä siirtomaksuja kuin João Félixillä, joten nyt hän on täyttänyt Atlético de Madridin odotukset. Vaikka João Félix ei menestynyt hyvin, Diego Simeone ei aikonut luovuttaa vaan jatkaa hänen valmentamistaan. Diego Simeone lähetti monissa peleissä edelleen João Félixin, Luis Suárezin ja Antoine Griezmannin aloituspelaajiksi. Hän arvostaa edelleen suuresti jokaisen pelaajan vahvuutta.

Mestarien liigassa Diego Simeone teki perusteellisen katsauksen Atlético de Madridin hävittyä Liverpoolille peräkkäin. Liverpoolin epäonnistuttua viime kauden kaksintaistelussa he kaikki pelasivat 4-3-3-muodostelmassa Atlético de Madridia vastaan. Jürgen Kloppin mielestä suorin tapa kohdata Atlético de Madrid oli hyökätä ja tehdä maali pelin alussa, ja useat hyökkääjät voisivat taata ainakin suotuisan maalipaikan. Atlético de Madrid tutki viime kaudella perusteellisesti Liverpoolin taktiikkaa ja tällä kaudella Liverpool myös Atlético de Madridin taktiikoita.

Katsotuimmat tuotteet