Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Christian Eriksen ja Inter Milan irtisanovat sopimuksen rauhanomaisesti
18 Dec

Christian Eriksen ja Inter Milan irtisanovat sopimuksen rauhanomaisesti

Christian Eriksen on jo irtisanonut sopimuksensa Inter Milanin kanssa fyysisten syiden vuoksi. Hän vierailee ensimmäisessä kotiottelussaan vuonna 2022. Tuolloin Christian Eriksen ottaa vastaan ​​Inter Milanin kunnianosoituksen, ja fanit voivat myös hyvästellä pelaajia. Christian Eriksen on pelannut tähän mennessä kolmessa joukkueessa, joista hän on käyttänyt Tottenham Hotspur pelipaita 7 vuotta. Vaikka Christian Eriksen käytti Inter Milan pelipaita vain yhden vuoden, hän voitti ensimmäisen Serie A:n mestaruutensa täällä.

Christian Eriksen on erinomainen keskikenttäpelaaja, mutta 29-vuotiaana hän kohtaa tilanteen, jossa hänellä ei ole palloa pelattavana. Kaikki eivät tiedä, jatkaako Christian Eriksen liittymistä muihin joukkueisiin lähdettyään Inter Milanista, mutta muiden joukkueiden hankkiminen on vaikeaa hänen fyysisen kuntonsa vuoksi. Inter Milanin pelaajat ovat hyvin surullisia tietää Christian Eriksenin lähtemisestä, loppujen lopuksi on erittäin iloinen asia pelata hänen kanssaan.

Toivottaakseen Christian Eriksenille jännittävämpää elämää tulevaisuudessa Inter Milan -pelaajat pelasivat hänelle voittopelin. Inter Milan voitti Salernitanan 5-0, ja kaikki pelaajat lähettivät vilpittömät terveiset Christian Eriksenille. Tällä kaudella Inter Milan on ohittanut AC Milanin nousten kärkeen. Christian Eriksenin poissa ollessa pelaajat ovat kaksinkertaistaneet ponnistelunsa voittaakseen jokaisen pelin.

Katsotuimmat tuotteet