Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
CRISTIANO RONALDO ja Lionel Messi Mestarien liigassa
16 Sep

CRISTIANO RONALDO ja Lionel Messi Mestarien liigassa

Mestarien liigan 32 parhaan joukon ensimmäinen kierros on ohi. Manchester United ja Barcelona ovat hävinneet pelin. Paris Saint-Germain tasoitti lopulta vain Club Bruggen kanssa. Bayern München ja Chelsea ovat myös yleisön silmissä parhaita mestaruuden voittavia joukkueita, ja heidän esityksensä ovat erittäin jännittäviä ja vakaita. Tämä on Lionel Messin ensimmäinen esiintyminen Mestarien liigassa päällään Paris Saint-Germain pelipaita, mutta valitettavasti hän ei tehnyt maaleja. Paris Saint-Germain lähetti ensimmäisessä pelissä Neymarin, Kylian Mbappén ja Lionel Messin.

Vaikka Manchester United hävisi pelin, CRISTIANO RONALDO teki maalin. Sen jälkeen kun CRISTIANO RONALDO pukeutui Manchester United pelipaita, hän on tehnyt joukkueelle kolme maalia. Lionel Messi ei ole vielä tehnyt maaleja Pariisin Saint-Germainissa, ja jotkut ovat kyseenalaistaneet hänen suorituskykynsä. Lionel Messi haluaa todella pelata hyvin Paris Saint-Germainissa, mutta valitettavasti näyttää siltä, ​​että hänen on vaikea saavuttaa täydellinen ottelu joukkuetovereidensa kanssa.

Tässä pelissä Paris Saint-Germainin pelaajat eivät pelanneet hyvin. Hyökkääjät, keskikenttäpelaajat ja puolustajat näyttävät olevan erillään, eivätkä he ole integroituneet. Lionel Messi oli alun perin hyökkääjä. Pelin toisella puoliskolla hän aloitti keskikenttäpelaamisen ja antoi pallon Neymarille. Valitettavasti oli vaikeaa murtaa vastustajan maali muutamalla ihmisellä. Vaikka Paris Saint-Germainilla on tällä hetkellä vahva pelaajajoukkue, heidän välillään on vakavia henkilökohtaisia ​​tunteita.

Katsotuimmat tuotteet