Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Bayer 04 Leverkusenista tulee suotuisa kilpailija Bayern Münchenille
06 Oct

Bayer 04 Leverkusenista tulee suotuisa kilpailija Bayern Münchenille

Bayer 04 Leverkusen voitti DSC Arminia Bielefeldin 4-0 ja sijoittui myös toiseksi Bundesliigassa 16 pisteellä. Bundesliigan ottelun kahdeksas kierros oli kaksintaistelu Bayern Münchenin ja Bayer 04 Leverkusenin välillä, ja yleisö odotti innolla tämän ottelun alkua. Vaikka Bayer 04 Leverkusen voitti aina vastustajansa isolla pisteellä tällä kaudella, joukkue epäonnistui viime kerralla, kun tapasi Borussia Dortmundin. Onko Bayer 04 Leverkusenilla siis todellista voimaa? Yleisön on vielä katsottava heidän ja Bayern Münchenin välinen kaksintaistelu?

Merkittävin suoritus Bayer 04 Leverkusenin pelaajien joukossa tällä kaudella on hyökkääjä Patrik Schick ja keskikenttäpelaaja Florian Wirtz, jotka käyttivät 14. ja 27. pelipaidat jalkapallo. Viime vuonna Bayer 04 Leverkusenin erinomainen keskikenttäpelaaja Kai Havertz liittyi Chelseaan korkealla 71 miljoonan punnan hinnalla. Hän teki myös ainoan maalin Mestarien liigan finaalissa ja auttoi joukkuetta voittamaan Mestarien liigan toisen kerran joukkueen historiassa. Monet Bundesliigan joukkueet ovat tukikohta erinomaisten pelaajien kouluttamiselle. Valioliiga, La Liga ja muut joukkueet ovat valmiita ostamaan kalliita pelaajia.

Bayer 04 Leverkusenin erinomainen esitys herätti jälleen eri klubien huomion, ja joukkue on säilyttänyt vakaan suorituskyvyn vuosien varrella. Bundesliigan faneista suosikkinsa ovat Bayer 04 Leverkusen pelipaita ja Bayern München pelipaita, ja nämä kaksi joukkuetta edustavat eri merkityksiä. Bayern München on välttämätön Mestarien liigan kilpailija Bundesliigassa, kun taas Bayer 04 Leverkusen on välttämätön Bundesliigan ehdokas. He kaikki työskentelevät kovasti kunnian puolesta.

Katsotuimmat tuotteet