Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Barcelona vuonna 2021 tuo uutta toivoa faneille
11 Jan

Barcelona vuonna 2021 tuo uutta toivoa faneille

Barcelona elvytetään uudelleen vuonna 2021, ja koko joukkueen voimaa on parannettu tehokkaasti. Valmentaja Ronald Koeman käytti uudestaan ​​Lionel Messiä, joka palautti itseluottamuksensa ja nauroi. La Ligan 18. kierroksella Barcelona voitti Granadan 4-0. Lionel Messi teki kaksi maalia ja hän juoksi onnellisella kentällä yllään Barcelona pelipaita.

Tämän kokemuksen jälkeen Ronald Koeman auttaa pelaajia löytämään sopivampia paikkoja. Kun Lionel Messi vaihtoi jatkuvasti joukkuetovereidensa kanssa, hän löysi myös sopivimman aseman. Koska Lionel Messi löysi jalkapallon ensimmäisen inspiraation viimeisestä ottelusta, muutamat seuraavat ottelut ovat tulleet yhä voimakkaammiksi. Lionel Messi päätti lopulta olla uskollinen jalkapallolle. Riippumatta siitä, mitä joukkuetta hän pelaa, hän ei voi täyttää intohimoaan jalkapalloa kohtaan.

Lionel Messin nro 10 -pelipaidat jalkapallo symboloi aina Barcelonan jalkapallon henkeä. Hän on ohjattu jalkapallojoukko faneissa. Kaikki hymyilivät iloisesti Lionel Messille, hänen rakkautensa jalkapalloon pysyi edelleen. Barcelona on palannut raiteilleen, ja yleisö odottaa innolla peliäan.

Katsotuimmat tuotteet