Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Arsenal voitti Chelsean voittaakseen pelin uudelleen
28 Dec

Arsenal voitti Chelsean voittaakseen pelin uudelleen

Jokainen Premier League -kierros tällä kaudella on hämmästynyt, ja jokaisen kierroksen jälkeen myös rankingissa tehdään suuria muutoksia. 15. kierroksella Chelsea hävisi 1-3 Arsenalille, joka sai kaikki tietoiseksi Valioliigan joukkueiden erilaisista vahvuuksista. Tämä on ensimmäinen kerta, kun joukkue on voittanut sen jälkeen, kun Arsenal hävisi monille peleille, ja pelaajat omaksui onnellisesti.

Chelsea ei ole voittanut 4 peliä, ja pelaajien vahvuus on jälleen testattu. Chelsean allekirjoitukset tänä kesänä ovat joukkueet, jotka ovat sijoittaneet eniten rahaa tärkeimpiin liigoihin, joten heidän suorituksensa ovat aina herättäneet kaikkien huomion. Koska Timo Werner pukeutui Chelsea pelipaita, hän ei onnistunut saamaan 10 peräkkäistä peliä. Chelseaan korkealla palkalla liittyneestä Timo Werneristä tuli alhaisin arvoinen pelaaja vuodesta 2016 lähtien. Yleisö ei ole tunnustanut hänen kykyjään kaikilta osin.

Arsenal, joka on pudotettavissa, voitti pelin uudelleen. Voivatko heidän voimansa voittaa seuraavan pelin? Arsenal, joka kerran oli voittanut ennätyksen 38 Premier League -pelissä, ovatko he valmiita valitsemaan karsintamahdollisuuden? Arsenal pelipaita olivat ennen kaikkea faneiden suosikkeja ympäri maailmaa, ja tuolloin heillä oli ylpeitä tuloksia.

Katsotuimmat tuotteet