Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Antonio Conten ja Harry Kanen tarina alkaa
08 Nov

Antonio Conten ja Harry Kanen tarina alkaa

Harry Kanen siirto oli iso juttu tänä vuonna, ja lopulta Tottenham Hotspur ei silti suostunut hänen poistumispyyntöinsä. Harry Kane on käyttänyt Tottenham Hotspur pelipaita 12 vuoden ajan, ja hänen mentaliteettinsa tässä joukkueessa on tunnoton. Harry Kane on kokenut valmentajien vaihtuvan sukupolvelta toiselle Tottenham Hotspurissa, ja hänen unelmansa mestaruudesta on mennyt kauan sitten. Harry Kane on menettänyt maalinsa Tottenham Hotspurissa, joten hänen mentaliteettinsa vaikuttaa suoraan hänen suoritukseensa.

Mauricio Pochettino antoi Harry Kanelle toivoa voitosta aiemmin, mutta valitettavasti he hävisivät Liverpoolille Mestarien liigan finaalissa. Seuraavana vuonna Harry Kane ajatteli myös lähtevänsä Tottenham Hotspurista, mutta tuolloin uusi valmentaja José Mourinho suostutteli hänet jäämään joukkueeseen. Kun Christian Eriksen lähti Tottenham Hotspurista sinä vuonna, hän käytti Inter Milan pelipaita ja voitti ensimmäisen Serie A:n Mestarien liigansa. Tottenham Hotspurissa Christian Eriksen ja Harry Kane olivat erittäin hyviä ystäviä, joten se oli hänelle iso isku, kun hänen ystävänsä voitti ensimmäisen Mestarien liigan.

Harry Kane on nyt 28-vuotias, ja hänen on vaikea voittaa muiden joukkueiden suosiota ilman onnistunutta siirtoa tänä vuonna. Harry Kane antoi Mauricio Pochettinolle ja José Mourinholle hellästi halauksen energisimmässä iässä. Hän toivoi, että kovalla työllä hän voisi saavuttaa unelmansa Tottenham Hotspur -mestaruudesta. Uuden valmentajan Antonio Conten saapuessa Harry Kane on menettänyt alkuperäiset odotuksensa ja innostuksensa valmentajaa kohtaan. Ehkä juuri toistuvat pettymykset saivat Harry Kanen sydämen särkymään. Antonio Conte ymmärsi pelaajan mentaliteetin ja antoi luottamuksensa menettäneen pelaajan löytää itsensä.

Katsotuimmat tuotteet