Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Antonio Conte ei arvosta Son Heung-minin vahvuutta
30 Aug

Antonio Conte ei arvosta Son Heung-minin vahvuutta

Kukaan ei olisi voinut kuvitella, että viime kaudella Valioliigan paras maalintekijä Son Heung-min hylätään uudella kaudella. Antonio Conte ei luultavasti pidä aasialaispelaajista, joten Son Heung-minin hyvä suoritus ei kiinnittänyt hänen huomiotaan. Antonio Conte haluaa edelleen inspiroida Harry Kanea, pelaajaa, jonka hän uskoo olevan avain Tottenham Hotspurin nousuun. Son Heung-minin ei ole helppo omistaa tätä Tottenham Hotspur pelipaita, hän luottaa omaansa askel askeleelta.

Son Heung-minin kaltaiset pelaajat ovat luonnostaan ​​kiistanalaisia ​​Valioliigassa. Näissä maissa he eivät odottaneet Son Heung-minin menestyvän hyvin. Son Heung-minin hyvä suoritus viime kaudella on saanut liigan pelkäämään hänen olemassaoloaan. Joten Son Heung-minin elämä Tottenham Hotspurissa ei todellakaan ole helppoa uudella kaudella, ja useammat ihmiset kohtelevat häntä epäoikeudenmukaisesti.

Kuten viime vuoden Chelsean tapahtumista voi nähdä, väite, että jalkapallo ilman rajoja on epätarkka. Jokainen liiga toivoo edelleen parantavansa paikallisten pelaajien vahvuutta, kun taas muiden kansallisuuksien pelaajat eivät ole edelleenkään tervetulleita. Vaikka jokaisen pelipaidat jalkapallo tarkoitus on vannoa tasa-arvon vala kaikille, on sääli, että ihmisluonto heijastaa aina itsekästä sisämaailmaa. Mitä Son Heung-min tekee seuraavaksi vaikean urapolun edessä?

Katsotuimmat tuotteet