Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Antoine Griezmannista tulee Atlético de Madridin kaikkien aikojen paras maalintekijä
12 Jan

Antoine Griezmannista tulee Atlético de Madridin kaikkien aikojen paras maalintekijä

Vuonna 2023 Antoine Griezmann palasi joukkueen parhaaseen muotoonsa puettuaan jälleen Atlético Madrid pelipaita. Kun Antoine Griezmann teki maalin Espanjan Super Cupin välierissä, hänestä tuli Atlético de Madridin historian paras maalintekijä. Antoine Griezmann pahoittelee, että tämä ei ole peli, joka päättyy voittoon. Heidän on vahvistettava kollektiivista puolustustyötään varmistaakseen voiton seuraavassa pelissä.

Peli oli unohtumaton, ja Antoine Griezmann järkyttyi nähdessään maalivahti Jan Oblakin osallistuvan puolustukseen. Jos Atlético de Madrid haluaa murtautua pullonkaulajakson läpi, sen on turvauduttava kaikkien pelaajien yhteisiin ponnisteluihin voittaakseen nämä voimakkaat vastustajat. Atlético de Madridilta puuttuu edelleen suotuisia pelaajia hyökkääjäpaikalla, joten sen on luotettava kaikkien pelaajien vahvuuteen maalinteossa.

Antoine Griezmann palaa Atlético de Madridiin jälleen loistavaksi hetkeksi, joten millaista on, jos Jadon Sancho pukee jälleen Borussia Dortmund pelipaita? Tänään Borussia Dortmund ilmoitti virallisesti Jadon Sanchon paluun, ja joukkue antoi hänelle jopa numero 10-paidan. 23-vuotias Jadon Sancho on vielä hyvin nuori, mutta hänen uransa on kokenut monia ylä- ja alamäkiä. Manchester United ei ole halukas vastaamaan nuorten pelaajien vahvuuteen. Jadon Sancholla ei ole aikomusta jäädä joukkueeseen, joten paras ratkaisu on antaa hänen lähteä. Paras lopputulos Jadon Sancholle on pystyä käyttämään täysimääräisesti voimaaan Antoine Griezmannin tavoin, muuten muut joukkueet eivät ehkä enää suosi häntä.

Katsotuimmat tuotteet