Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Ángel Di María osallistuu hiljaa Argentiinaan
13 Nov

Ángel Di María osallistuu hiljaa Argentiinaan

Lionel Messin ja CRISTIANO RONALDOn kanssa samalla aikakaudella eläneet pelaajat jättivät heidän erinomaisen suorituksensa huomiotta. Koska Real Madridissa oli CRISTIANO RONALDO, Karim Benzeman erinomainen suoritus oli vain pelottava rooli. Sama tapahtui FC Barcelonassa. Lionel Messin kanssa Neymarista ja Luis Suárezista ei tulisi yleisön mielessä neroja riippumatta siitä, kuinka täydellisesti he esiintyivät.

Argentiinan maajoukkueessa Lionel Messistä on tullut myös pääpelaaja ykkönen, ja muiden joukkuetovereiden on vaikea ylittää. Viime vuosina Argentiinassa Lionel Messi ei ole enää joukkueen paras maalintekijä. Päinvastoin, Ángel Di María käyttää 11- Argentiina pelipaita aina, kun hän auttaa joukkuetta voittamaan pelin, hän on halukas olemaan Lionel Messin paras kumppani.

Tässä MM-karsintaottelussa Argentiina voitti Uruguayn 1-0, ja Ángel Di María teki tärkeimmän ainoan maalin. Ángel Di María on itse asiassa joukkue, joka tarvitsee häntä kipeästi hallitsevaksi pelaajaksi, mutta valitettavasti hän ei tavannut valmentajaa, joka arvostaisi häntä. Yleisö muistaa edelleen, että vuonna 2019 Paris Saint-Germainin pääpelaajat Kylian Mbappé ja Neymar loukkaantuivat ja jättivät pelin väliin. Ángel Di María mursi ennennäkemättömän voiman näissä peleissä ja johti joukkueen säilyttämään ensimmäisen sijan Ligue 1 -ennätyksessä. Ehkä Real Madridin ja Manchester Unitedin välikohtausten jälkeen Ángel Di Marían sydän on muuttunut paljon. Hän jätti kilpailuasenteensa syrjään ja puki ylleen Paris Saint-Germain pelipaita, josta hän ei pitänyt. Ángel Di María menetti mahdollisuutensa voittaa Argentiinan MM-finaali vuonna 2014, ja nyt hän ei halua missata viimeistä mahdollisuuttaan voittaa urallaan vuonna 2022.

Katsotuimmat tuotteet