Osta 50 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
AC Milan hävisi vastustajille UEFA Mestarien liigan molemmilla kierroksilla
29 Sep

AC Milan hävisi vastustajille UEFA Mestarien liigan molemmilla kierroksilla

AC Milan palasi jälleen Mestarien liigaan monien vuosien jälkeen, mutta valitettavasti he hävisivät vastustajilleen molemmilla kierroksilla. Kilpailua on vielä neljä, ja AC Milanilla on vielä mahdollisuus kääntää loppu. Vaikka AC Milan hävisi molemmat pelit, paikan päällä olevat fanit valmistivat heille silti huolellisia lahjoja. Fanit pukeutuivat pelipaidat jalkapallo, mustavalkoisiin puseroihin, ja he seisoivat yhdessä ja järjestivät AC Milan -joukkueen tunnuslogokuvion. Fanit toivovat, että pelaajat eivät luovuta unelmistaan ​​ja voitto on edelleen mahdollista.

Kaikki ihailevat AC Milanin fanien todellista rakkautta joukkueeseen. He ovat ryhmä faneja, jotka perivät klassisia jalkapallo -käsitteitä. Yleisön ja fanien keskuudessa noin kolme sukupolvea nuoria ja vanhoja käytti AC Milan pelipaita ja tulivat paikalle kannustamaan. Olipa isoisä, isä tai poika, he kaikki pitävät samasta joukkueesta. Tämä on joukkueen hengen vaikutus, he kaikki toivovat, että AC Milan voi palata Mestarien liigan finaaliin.

AC Milanin pelaajat olivat hyvin surullisia menettäessään pelin. He kokivat pettäneensä fanien odotukset. AC Milan hävisi molemmat pelit, mutta heidän pelinsä on edelleen hyvä. Loppujen lopuksi AC Milan ei ole osallistunut Mestarien liigaan moneen vuoteen, ja yleisö toivoo, että kahden epäonnistuneen pelin kokemus voi innostaa joukkueen voittamaan seuraavissa peleissä.

Katsotuimmat tuotteet