Osta 90 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
2023 tuo Antoine Griezmannille liikaa kasvukokemusta
22 Jan

2023 tuo Antoine Griezmannille liikaa kasvukokemusta

Jokainen kokee urallaan ylä- ja alamäkiä, ja on niin harvinainen kokemus saavuttaa Antoine Griezmannin jalkapallohenki. Monilla Antoine Griezmannin kanssa saman sukupolven pelaajilla on vaikeuksia menestyä hyvin, vaikka he palaisivat alkuperäisiin joukkueisiinsa erottuaan edellisistä joukkueistaan. Paras esimerkki tästä on Paul Pogba, joka puki jälleen kerran Juventus pelipaita ja suoriutui huonosti.

Vuonna 2024 Antoine Griezmann on täynnä kiitollisuutta joka kerta, kun hän pukee Atlético Madrid pelipaita. Jos Diego Simeonea ei olisi otettu uudelleen mukaan, Antoine Griezmann olisi voinut eksyä Barcelonassa. Antoine Griezmann on kuin lapsi, joka pakeni toteuttamaan lapsuuden unelmaansa. Hän on iloinen saadessaan mahdollisuuden palata Atlético de Madridiin. 2023 on tuonut Antoine Griezmannille liikaa kasvukokemuksia, ja nyt hän ymmärtää paremmin, mikä on jalkapallon antama tehtävä.

Elämän aika ei ole koskaan turhaa, ja Barcelona antoi Antoine Griezmannille kypsemmän mentaliteetin. Unelmat vaativat aina aikaa ja vaivaa. Antoine Griezmann ei ole katunut Barcelonaan liittymistä. Hän on erittäin iloinen tapaaessaan Messin. Jos Antoine Griezmann epäonnistuu liittymään Barcelonaan, hänen mentaliteettinsa ei koskaan pysy vakaana ja hän fantasioi aina monista kohtauksista. Vasta kun Antoine Griezmann liittyy Barcelonaan, hän todella ymmärtää, mihin uransa kuuluu.

Katsotuimmat tuotteet